Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Fönsterlampor

En fönsterlampa är en ljuskälla som du enkelt kan hänga upp i fönstret för att ge valfritt rum ett mysigt och härligt sken.

Handla fönsterlampor hos Reforma online med prisgaranti

Fönsterlampan är en viktig del av din inredning när du önskar skapa en ombonad atmosfär. Fönsterlampan är enkel att hänga upp då den kopplas i ett vanligt eluttag och hängs i exempelvis en gardinstång, alternativt ställs på fönsterblecket. Bland våra fönsterlampor finner du många juliga varianter som passar perfekt som julbelysning för att komma i rätt stämning under november och december. Handla din nya härliga fönsterlampa hos Reforma och njut av snabba leveranser hela vägen till dörren, en tillmötesgående kundtjänst som hjälper till om du behöver hjälp, samt supersmidiga returer om du mot förmodan inte skulle vara nöjd. Reformas filosofi är att det ska kännas tryggt och enkelt att handla lampor och belysning på nätet och just därför vill vi göra våra kunders köpupplevelse så härlig som möjligt!

Läs mer

Produkter

Handla klimatsmarta fönsterlampor online på Reforma

Visste du att vi beräknar alla våra utsläpp och klimatkompenserar för 200% av dem? Handlar du en fönsterlampa hos oss har vi med andra ord beräknat hur mycket koldioxid just denna lampa har kostat klimatet i form av koldioxid, när det kommer till materialförbrukning, tillverkning och transport, och sedan sett till att klimatkompenserat för det dubbla! Vi är mer än stolta att kunna erbjuda miljövänliga och klimatsmarta möbler till våra kunder som bryr sig lika mycket om vår jords välmående, som de bryr sig om att ha ett vackert inrett hem! Handla klimatkompenserade lampor från House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Olsson & Jensen med flera här på Reforma!

Köp lampor och fönsterlampor på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av belysning du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage lampor och fönsterlampor, moderna lampor och fönsterlampor, unika lampor och mycket mer! Att belysa rum eller specifika förmål är en av de viktigaste sakerna för att skapa en harmonisk och hemtrevlig inredning. Dessutom är lampor vackra, så gör dina lampor och fönsterlampor till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya lampor och fönsterlampor här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har lampor och fönsterlampor i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den lampa som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavestt om du vill ha lampor och fönsterlampor med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla belysningsfavoriter! Vår belysning och lampor och fönsterlampor passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa belysning på nätet!

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.