Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Bäddset till barnrum

När du ska inreda ditt barnrum och fixar du enkelt den mysiga ombonade känslan med ett med hjälp av dessa fina bäddset av hög kvalitet, eller varför inte sätta upp en gullig och rogivande sänghimmel över sängen? Här kan du drömma dig bort bland både lekfulla och stilrena textilier som förvandlar ditt barnrum till en lugn och trygg plats för ditt barn att trivas i.

Handla bäddset i hög kvalité till barnrum online hos Reforma

Vi på Reforma kan inte få nog av mysiga bäddset och detta är självklart inget undantag när det kommer till våra barnrum. Här har vi samlat väl utvalda favoriter från bland annat de danska designvaruhuset Bloomingville som är välkända för sina barnkollektioner av möbler och inredning. De är experter på att kombinera lekfullhet med det stil och skapar inredning som andas lika mycket lyx och kvalitet, som personlighet och lek och gör sig därför perfekt i när det kommer till barnrummet. Höj mysfaktorn ytterligare i ditt barnrum genom att kombinera ditt bäddset med mängder av textilier till barnrum för den extra ombonade känslan.
Läs mer

Produkter

Ett mjukt och tryggt bäddset eller en lekfull sänghimmel - allt du behöver till ditt barnrum hittar du online hos Reforma!

Fyll upp din nya sänghimmel i barnrummet med leksaker på dagen för en lekfull och spännande plats som på kvällen förvandlas med till en rogivande trygg oas genom att bädda upp med våra mysiga bäddset tillsammans med mjuka plädar och filtar. Hos oss på Reforma Sthlm kan du enkelt och smidigt köpa bäddset och sänghimlar till barnrum online med snabb och smidig leverans som passar dig. Bäddset som finns i lager skickas oftast samma dag som du lägger din beställning och utöver det erbjuder vi givetvis även säkra och trygga betalningsalternativ, smidiga returprocesser. Välkommen att köpa dina vackra sänghimlar och bäddset hos Reforma Sthlm redan idag!
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.