Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Lampor till Barnrummet

Belysning och lampor är viktigt i alla hemmets rum, inte minst i barnrummet! Belysning främjar lekfullhet, kreativitet och skapar en hemtrevlig och mysig känsla för dem små. Vi på Reforma har härliga lampor som både är stilfulla och kreativt utformade - lampor som både kan älskas av barn och vuxna!

Lampor och belysning till barnrummet online hos Reforma

Belysning är den perfekta inredningen för att skapa en sagolik värld inne i barnrummet. Vårt utbud av lampor till barnrummet är perfekta för att främja lekfullhet, skapa mysig stämning vid kvällsläsningen och ge det perfekta ljuset för den mörkrädda. Inred med coola vägglampor, gulliga lampor eller bordslampor som skapar lugn och harmoni. Upptäck vårt sortiment nedan!

Läs mer

Produkter

Barnlampor från Globen Lighting

Hos oss på Reforma kan du beställa hem fina lampor med hög designfaktor och kvalité - perfekt anpassade för barnrummet. Vi erbjuder gulliga lampor som dina barn kommer att älska under lång tid framöver. Upptäck våra klassisk och populära modeller, alla i härliga färger som enkelt kan matchas med resten av inredningen i barnrummet där hemma.

Lekfulla barnlampor online

Barndomen handlar mycket om lek och att vara kreativ. Barnens rum är det stället i hemmet där de ska kunna uttrycka sig och få utlopp för deras unika tänkande och låta kreativiteten flöda. För att främja lekfullheten kan det hjälpa mycket att tänka på att inreda inspirerande och roligt! Med våra härliga barnlampor kan du tillföra ett härligt ljus i rummet samtidigt som rummets helhet kan höjas. Vårt utbud av lampor till barnrummet består av lampor i olika modeller former, färger, texturer och strukturer som skapar perfekta kontraster och bidrar till kreativitet och spänning i barnrummet!

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.