Köp Leksaker Online till Barnrummet - Bästa priserna - Online på Reforma Sthlm

Leksaker till Barnrummet

Ett rum som skapar möjlighet för lek och inlärning är något som vi alla vill ge de små i familjen. Just därför kan du hos Reforma klicka hem leksaker som är lika snygga att titta på som de är roliga att leka med!

Handla dina leksaker på nätet hos Reforma

Vi erbjuder ett brett sortiment av leksaker på nätet som alla är prisvärda och med hög designgrad. Handla leksaker från välkända danska designvarumärken så som Bloomingville på nätet hos Reforma. Vi erbjuder alltid snabba leveranser, trygga betalningar och en hjälpsam kundtjänst. Att handla leksaker och inredning till barnrummet på nätet ska vara härligt, enkelt och inspirerande tycker vi! Just därför kan du hos Reforma handla allt från gulliga lekställningar, ursöta kakfat av trä, leklådor för ”matlagning” och exklusiva gunghästar.

Filtrera på
Varumärke
Kategori
Färg
Pris
Sortera
23
Pussel 'Vilda Djur' - Multi
345 kr (449 kr)
1-2 dagar
Köp
Gunghäst 'Rocking Sheep' - Vit
1093 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Lektält 'Tipi' - Natur
1783 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
41
Gunghäst 'Rocking Lama' - Vit
1297 kr (2199 kr)
10-15 arbetsdagar
Köp
Leksaksvagn 'Toy Pram' - Sjögräs
2347 kr
10-15 arbetsdagar
Köp

Högkvalitativa och vackra leksaker från Bloomingville i trä

Det danska designvarumärket Bloomingville är välkända för sin underbara design av möbler och inredning. De är experter på att kombinera det lekfulla med det smakfulla och skapa inredning som andas lika mycket lyx och kvalitet, som personlighet och lek. En balans och kombination som inte är särskilt enkelt att få till. Något som vi på Reforma absolut älskar med Bloomingville är faktumet att de numera även säljer underbart vackra och gulliga leksaker och inredningsartiklar för barn. Hos Reforma kan du handla Bloomingvilles barnkollektion till marknadens bästa priser! Bland leksakerna från Bloomingville finns allt från gunghästar till leklådor så att ditt barn kan vara kreativ och leka hur mycket hen vill. Det bästa med leksakerna från Bloomingville är dessutom att de är mycket snygga och därför passar perfekt till de smakfullt inredda hemmen. Att kunna ge sina barn roliga leksaker som dessutom är snygga låter kanske som en dröm, men som nu har gått i uppfyllelse!

vKöp leksaker på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av leksaker du kan tänkas vilja ha i ditt barns rum! Gulliga leksaker, smarta leksaker, låtsasverktyg, låtsasköksattiraljer och mycket mer! Att skapa rum för lek för ditt barn ska vara en naturlig del och kan nu enkelt kombineras när du handlar inredning till ditt hem. Hitta dina nya leksaker till dina barn här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har leksaker i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta de leksaker som passar ditt barn och din inredningsstil bäst! Oavsett om du vill ha gulliga eller mer estetiskt tilltalande leksaker så hittar du dem hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla leksaksfavoriter! Våra leksaker passar alla olika barn och olika inredningar av barnrummet. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa en leksak eller flera leksaker på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!