Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Griffeltavlor till Barnrummet

Gillar dina barn eller barnbarn att rita och måla? Då har du hamnat helt rätt! Här nedan hittar du allt du behöver för att ditt barn ska kunna låta sin kreativitet flöda!

Handla målartavlor och griffeltavlor på nätet

Studier visar att barn som får utrymme för sin kreativitet, stimuleras till att må bättre och prestera bättre även i andra områden av livet. Att använda den högra hjärnhalvan för pyssel och målning är därför något som bör uppmuntras i större grad till våra barn. När våra barn får uttrycka sina kreativa sidor kommer de känna sig tillfredsställda och gladare, vilket är något som vi alla kan kännas vid att vi önskar de små i familjen. Den perfekta julklappen, födelsedagspresenten eller överraskningen är därför att ge ditt barn en vacker griffeltavla eller ett målarkit som de kan leka med i sitt rum. Våra målartavlor är dessutom lika snygga att titta på som de är att leka med och blir därför en trendig och vacker detalj i din inredning. En leksak som är tillräckligt snygg för att låta stå framme helt enkelt!

Läs mer

Produkter

Handla griffeltavlor och målarkit online hos Reforma

Letar du efter en vacker och dekorativ griffeltavla eller ett roligt målarkit att ge till ditt barn? Då har du hamnat helt rätt! Hos Reforma kan du handla vackra, praktiska och roliga tavlor att låta stå i barnrummet för ditt barn att leka med. Ännu bättre är faktumet att dessa är så pass snygga, med en hög designgrad, så att de till och med kan stå framme i hemmets alla rum! En leksak som blir pricken över i:et i din inredning tack vare snygg och trendig design helt enkelt! Den perfekta julklappen eller födelsedagspresenten som kommer göra vilket barn som helst överlycklig. Att rita och måla tillsammans med ditt barn är dessutom en perfekt aktivitet att göra ihop för att skapa glädje och bygga band. Välkommen till Reforma när du vill handla målartavlor och griffeltavlor på nätet!
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.