Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Dynor

Välkommen till Reformas utbud av dynor och plädar som passar perfekt till uteplatsen! Här har vi valt ut massor av plädar och dynor i en mängd olika stilar och material som garanterat kommer förlänga sommarkvällarna långt in på hösten.

Handla dynor och plädar till uteplatsen hos Reforma

Det finns få saker som som höjer mysfaktorn i ett rum så mycket som att fylla upp en soffa eller fåtölj med det med med mysiga textilier - detta är självklart inget undantag när det kommer till dina utemöbler. Med dessa snygga dynor och plädar av hög kvalitet ger du dina utemöbler ett lyft samtidigt som de bidrar till ökad komfort som garanterat kommer sätta guldkant på dina sommarkvällar. Eftersom vi på Reforma värnar om miljön är vi lite extra stolta över att även kunna erbjuda plädar och filtar till dina utemöbler framtagna i hållbart material.
Läs mer

Produkter

Kampanj
Kuddfodral 'Moln' 45x45 - Beige
Kuddfodral 'Moln' 45x45 - Beige
Kampanj
Svanefors

Kuddfodral 'Moln' 45x45 - Beige

359 kr
Ordinarie pris: 399 kr
359 kr
1-2 veckor
Kampanj
Kuddfodral 'Dis' 50x50 - Beige
Kuddfodral 'Dis' 50x50 - Beige
Kampanj
Svanefors

Kuddfodral 'Dis' 50x50 - Beige

341 kr
Ordinarie pris: 379 kr
341 kr
1-2 veckor

Sätt guldkant på dina utemöbler

Ta mysfaktorn på din altan eller uteplats till nya höjder genom att inreda din uteplats som vilket annat rum som helst i hemmet. Fyll upp en inbjudande förvaringskorg med plädar för dina frusna gäster på när hösten börjat smyga sig på eller testa att liva upp uterummet genom att mixa och matcha dynor till dina utemöbler i olika härliga mönster och färger för den extra lekfulla känslan på sommarfesten. Kombinera dina dynor och plädar med en härlig utematta för den extra ombonade känslan och förläng sommaren långt in på hösten!

Handla dynor och plädar till dina utemöbler enkelt på ett tryggt och online hos Reforma Sthlm

Hos oss på Reforma Sthlm kan du enkelt och smidigt handla dina dynor & plädar online med snabba och smidiga leveransalternativ. Lagerhållna varor skickas oftast samma dag som du lägger din beställning och utöver det erbjuder vi givetvis även säkra och trygga betalningsalternativ, smidiga returprocesser och har du några frågor om din beställning finns givetvis vår tillmötesgående och hjälpsam kundtjänst här för att hjälpa dig. Välkommen att köpa dina plädar & dynor till dina utemöbler hos Reforma Sthlm!

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.