Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Vintage serverings- och Rullbord

Välkommen till Reformas serverings- och rullbord i trendigt vintage! Här nedan hittar du våra lite med industriella och rustika serverings- och rullbord som garanterat kommer tillföra en unik och personlig känsla till vilket rum som helst!

Serverings- och rullbord i vintage hos Reforma Sthlm

Den industriella inredningsstilen med rustika material, neutrala jordnära färger och raka linjer har blivit en allt större trend på senaste tiden. Med dessa serverings- och rullbord i vintage fångar du enkelt och lätt upp trenden samtidigt som dessa bidrar till en smart och rymlig förvaring som hjälper dig hålla hemmet organiserat. Använd din nya serveringsvagn som en iögonfallande drinkvagn i vardagsrummet eller fyll upp den med mindre lådor och korgar och lådor för den som en perfekt plats för småförvaring. Kolla även in våra mer rustika och industriella förvaringshyllor för större förvaring.
Läs mer

Produkter

Beställ vintage serverings- och rullbord snabbt och smidigt online hos Reforma Sthlm

Slipp långa färdsträckor med dina möbler och beställ smidigt din nya vintage serveringsvagn online och få den levererad ända fram till din dörr. Lagerhållda serverings- och rullbord skickas i order samma dag som du beställer och vi erbjuder en mängd olika flexibla leveransalternativ. Har du några frågor om din order så tveka inte att höra av dig till våran hjälpsamma kundtjänst.
Välkommen att beställa serverings- eller rullbord hos Reforma redan idag!
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.