Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Vintage bordslampor

Välkommen till Reformas breda utbud av vintage bordslampor! Här hittar du våra lite mer rustika och industriella bordslampor i vintage stil som gör det enkelt för dig att lyckas med den perfekta mysbelysningen i ditt hem samtidigt som du handlar klimatsmart och hållbart!

Handla hållbara och unika bordslampor i vintage hos Reforma

??Bordslampor är den perfekta inredningsdetaljen när du vill skapa en ombonad mysbelysning oavsett rum i ditt hem. Placera din bordslampa på ett sideboard i vardagsrummet eller på ditt sängbord eller varför inte i fönstret för att få till den perfekta punktbelysningen i rummet. Dessa dekorativa och rustika vintage bordslampor bidrar inte bara till den mysiga belysningen utan är även en snygg och unik inredningsdetalj i sig. Många av våra vintage bordslampor är dessutom framtagna från återvunnet trä och rågärn vilket gör det enkelt för dig att handla miljövänligt och hållbart när du inreder ditt hem, vilket vi på Reforma brinner lite extra för! Dessa vintage bordslampor i återvunnet material är ingen den andra lik, vilket därför gör varje bordslampa unik!
Läs mer

Produkter

Handla bordslampor i vintage från hållbara varumärken som Fuhr Home och Trademark Living hos Reforma Sthlm

Köp dina bordslampor i trendigt vintage enkelt och smidigt online och få dem levererade hem till dig. Reforma erbjuder en mängd olika unika och industriella bordslampor i vintage från välkända varumärken i hög kvalitet som garanterat kommer ge ditt hem en unik och personlig känsla. Bordslampor i lager skickas vanligtvis samma dag som du beställer och utöver det erbjuder vi säkra betalningslösningar, smidiga returprocesser och hjälpsam och tillmötesgående kundtjänst.
Varmt välkommen att köpa vintage bordslampor hos Reforma Sthlm redan idag!
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.