Puffar & Sittsäckar - Sittmöbler - VINTAGE| | [TEXT_KORT]

Vintage puffar & Sittsäckar

Välkommen till Reformas utbud av vintage puffar och sittsäckar! Här hittar du puffar och sittsäckar i trendig vintage-stil som bidrar till ett personlig och unikt intryck när du adderar dem som komplement till din soffa eller fåtölj.

Handla vintage puffar och sittsäckar online hos Reforma

?? Höj mysfaktorn och med dessa puffar och sittsäckar i vintage! Dessa trendiga puffar i vintage ger ett unikt och stilsäkert intryck samtidigt som de bidrar till ytterligare platser kring ditt soffbord. På Reforma hittar du ett brett utbud av runda, fyrkantiga och avlånga puffar och sittsäckar i rustik och stilren vintage i en mängd olika färger för att du ska kunna hitta den perfekta puffen som passar just dig. Reforma erbjuder bland annat sittpuffar och sittsäckar tillverkade i återvunnet läder för dig som vill handla hållbart.

Filtrera på
Varumärke
Färg
Material
Pris
Bredd
Sortera
RESPONSIBLE
Puff 'Läder' - Svart
2901 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Läderpuff 'Olivia' - Kub
3969 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
RESPONSIBLE
Sittpuff - Återvunnet läder
2799 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
50
Puff 'Tabi' - Grå
2725 kr (5419 kr)
1-2 dagar
Köp

Köp vintage puffar och sittsäckar online hos Reforma

Luta dig tillbaka och köp enkelt och smidigt stolar, vintage puffar och sittsäckar online hos Reforma och få dem levererade hem till dig. Reforma har puffar och sittsäckar i vintage från välkända varumärken som House Doctor och Fuhr home och kommer garanterat att bli den lilla extra inredningsdetaljen som ger ditt vardagsrum en unik och rustik känsla. Sittpuffar och stolar som finns i lager skickas oftast samma dag som du lägger din beställning och utöver det erjuder Reforma snabba leveranser, trygga och säkra betalningar och har du frågor angående din beställning är du varmt välkommen att kontakta vår hjälpsamma kundtjänst.
Välkommen att beställa dina vintage sittpuffar och sittsäckar hos Reforma Sthlm redan idag!
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!