Sidobord 'Svea' - Ek/grön | | |
RESPONSIBLE

Sidobord 'Svea' - Ek/grön

8299 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 10-15 arbetsdagar
 
Lägg i kundvagnen

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

 • Letar du efter en praktisk och snygg förvaringslösning? Då är SVEA skänken perfekt för dig! Denna skandinaviska designerskänk är tillverkad i Sverige av högkvalitativa material som massiv oljad ek och ekmelaminerad spånskiva. Med integrerade soft-close gångjärn och mjuk självstängande funktion på lådorna, stängs skänken långsamt, tyst och mjukt. Med måtten 80 x 114 x 44 cm passar den perfekt i de flesta rum. SVEA skänken är både stilren och praktisk, och ger dig en fin förvaringsmöbel med en touch av skandinavisk design.
  Höjd: 80 cm
  Djup: 44 cm
  Längd: 114 cm
  Skötselråd: kontakta butiken. Skruvar och muttrar kan behöva dras åt ytterligare efter några veckor., Oljade trädelar bör behandlas årligen med passande träolja. Rengör med en lätt fuktad trasa och milt rengöringsmedel. Torka av med mjuk trasa. För svårare fläcka
  Material: Tillverkad i FSC spånskiva och massivt oljad ek
  Maxbelastning: 65 kg
  Färg: Grön, Natur
  Varumärke: Tenzo
  Levereras monterad: Nej
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
  CO2e-utsläpp: Under beräkning
  Ursprungsland: Sverige

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

  ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
  Ange koden i kassan när du handlat klart.
  Tack för att du prenumererar!
  Ny kund? 
  Få 5% rabatt på ditt första köp.
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
  Thank you for subscribing!