Bänk 'Botkyrka' - Svart | | |
25

Bänk 'Botkyrka' - Svart

6199 kr / 4649 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 10-15 arbetsdagar
 
Lägg i kundvagnen

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

 • Upplev elegansen hos vår Botkyrka sittbänk – den ultimata möbeln för att lyfta din utomhusmiljö. Tillverkad av hållbart aluminium och utformad för utomhusbruk kombinerar Modena stil med praktiskt användande. Dess stilfulla svarta färg ger bänken en modern och tidlös estetik. Med generösa mått på 35x180x40 cm erbjuder Modena sittbänk en bekväm och rymlig plats att koppla av och njuta av utomhuslivet. Perfekt för att skapa en avslappnad sittplats på din terrass, balkong eller trädgård. Modena sittbänk är inte bara en möbel, den är en smakfull detalj som förhöjer din utomhusmiljö. Dess eleganta och minimalistiska design gör Modena sittbänk till ett stilrent tillskott till din utomhusinredning. Njut av lugna stunder under öppen himmel och skapa en inbjudande atmosfär med denna eleganta bänk. Modena sittbänk är synonymt med modern enkelhet och erbjuder både komfort och estetik för dina utomhusupplevelser.
  Sittdjup: 40 cm
  Höjd: 35 cm
  Djup: 40 cm
  Bredd: 180 cm
  Sitthöjd: 35 cm
  Färg: Svart
  Material: Ben och sits i aluminium
  Maxvikt: 150 kg
  Varumärke: Garden Prestige
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
  CO2e-utsläpp: Under beräkning
  Ursprungsland: Kina

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

  ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
  Ange koden i kassan när du handlat klart.
  Tack för att du prenumererar!
  Ny kund? 
  Få 5% rabatt på ditt första köp.
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
  Thank you for subscribing!