Behållare 'Marblelous' - Vit L - Reforma Sthlm
25

Behållare 'Marblelous' - Vit L

2248 kr / 1686 kr
(MVA og toll inkl)

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i november

Vår unika prisgaranti

 • Den här cylinerformade asken kommer från det danska varumärket Nordstjerne och den är perfekt att matcha med andra underbara förvaringsprydnader så som askar i trä, glasburkar och coola lådor. Passar i vardagsrummet såväl som i hallen. Vi älskar vit marmor, och särskilt den här säsongen är vi inte ensamma – finns det något trendigare? Det är otroligt sensuellt och passar väl ihop med de flesta träslag, metaller och textiler. Det är ett sådant där material som aldrig någonsin går ur tiden. Ända sedan antiken har det varit trendigt, hett och eftersträvansvärt. Vi älskar hur du kan kombinera den med ljusstakar, kandelabrar och eleganta mattor för en härligt art deco-känsla.

  Material: marmor
  Färg: Vit
  Varumärke: Nordstjerne
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  25
  Toalettpappershållare - Guld
  59 kr (79 kr)
  1-2 arbetsdagar

  Andra köpte även

  Träbänk 'Nadi'
  627 kr
  1-2 arbetsdagar
  Träbänk 'Nadi' - (L)
  1041 kr
  28-33 arbetsdagar
  Pall 'Arvid' Ø 30 cm
  493 kr
  10-15 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.