Bordskiva 'Mixa&match' - Trä - Reforma Sthlm
RESPONSIBLE

Bordskiva 'Mixa&match' - Trä

7379 kr
(MVA og toll inkl)

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i november

Vår unika prisgaranti

 • Bordskiva i 100% återvunnet FSC-märkt trä. Denna fantastiska bordskiva kan kombineras med underrede från samma kollektion. Bordskiva och underrede säljs separat. Träet har en medium till mörk färg och ålderdomlig prägel vilket skapar en exklusiv vintage-känsla. Skötselråd: Rubba vax i träet för att skapa en vacker glans och naturlig skyddande finish. Det förhindrar också att träet torkar ut. Mineralolja kan appliceras med en trasa. OBS: Undvik alla rengöringsverktyg med en grov yta. Undvik polermedel eller rengöringsprodukter som innehåller silikon, som kan torka ut naturligt trä över tiden. Använd inte tvättmedel eller rengöringsprodukter som innehåller ammoniak.
  Bredd: 240 cm
  Djup: 90 cm
  Höjd: 3 cm
  Material: FSC återvunnet trä
  Färg: Trä
  Varumärke: Vintage
  Ursprungsland: Indien
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  25
  Poster - Papillons
  202 kr (269 kr)
  1-2 arbetsdagar
  Sidobord 'Dawn' - Svart
  9999 kr
  6-10 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Matta 'Cozy Luxury' - Grå/Vit 90x200
  1499 kr
  1-2 arbetsdagar
  20
  Byrå 'Elle' 90x90 - Turkos/Mässing
  5599 kr (6999 kr)
  1-2 arbetsdagar

  Andra köpte även

  40
  RESPONSIBLE
  Karmstol 'Aspa' - Mörkbrun (Andrahandssortering)
  1499 kr (2499 kr)
  1-2 arbetsdagar
  Info Köp
  RESPONSIBLE
  Vintage Pall 'Eddi' - Trä
  499 kr
  43-48 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.