Förvaringsvagn med 4 hyllplan - Vintage - Reforma Sthlm

Förvaringsvagn med 4 hyllplan - Vintage

4388 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 10-15 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i november

Vår unika prisgaranti

 • Vacker och rustik förvaringsvagn med 4 stycken hyllplan varav tre stycken flyttbara med handtag på vardera sida och en fast i botten. Att ställningen har flyttbara lådor gör att du enkelt för fler användningsområden och kan placera allt från grönsaker till böcker till köksredkskap, efter ditt eget tycke och smak. Du kan dessutom med fördel kombinera den med andra fina pjäser i en mer avskalad stil, och på så sätt skapa en underbar kontrast som imponerar på de flesta trendmedvetna vänner. Du kan enkelt få den att smälta in då den har en mjuk design som korsar lantligt och modernt. IB Laursen är ett varumärke som gör vintage möbler i nordisk design av hög kvalitet. Mått mellan hyllplanen mäter ca 30 cm och därför finns gott om plats att förvara allt från porslin och vaser, till böcker och växter!
  Bredd: 64 cm
  Djup: 41.5 cm
  Höjd: 100 cm
  Material: Ram av metall och lådor i trä
  Färg: Natur
  Varumärke: IB Laursen
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  20
  RESPONSIBLE
  Vitrinskåp 'Kaspian' - Natur
  7999 kr (9999 kr)
  10-15 arbetsdagar
  Skåp 'Line' - Ek/Svart
  5499 kr
  10-15 arbetsdagar
  20
  RESPONSIBLE
  Vitrinskåp 'Kaspian' - Natur
  4799 kr (5999 kr)
  14-19 arbetsdagar
  25
  RESPONSIBLE
  Skåp 'Twine' L - Natur
  5999 kr (7999 kr)
  1-2 arbetsdagar

  Andra köpte även

  Assiett 'Pion' - Svart/Brun
  71 kr
  1-2 arbetsdagar
  Info Köp
  Stol 'Brooklyn' - Svart
  799 kr
  1-2 arbetsdagar
  Info Köp
  RESPONSIBLE
  Vägghylla Återvunnet trä (L)
  278 kr
  1-2 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.