Golvlampa 'Bow' - Mässing 32x20 cm - Reforma Sthlm

Golvlampa 'Bow' - Mässing

3087 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • Metal Bow Golvlampa - Mässing från Zuiver har en böjd golvlampdesign, tung cirkulär bas och en kupolformad ljusskärm. Justerbar och smal, trots att den ser stor ut, kan golvlampan placeras diskret bakom din soffa eller i hörnet av ditt rum bakom en möbel för en praktisk golvlampa. Denna samtida golvlampa belyser ett mörkt hörn av ditt rum effektivt samtidigt som det ger retro karaktär till ditt vardagsrum. Lampan är även dimbar.
  Bredd: 39 cm
  Djup: 170 cm
  Höjd: 190/205 cm
  Material: Energieffektivitetsklass: A ++ - E , Marmorbas med mässingspläterad metallöverdrag , max. 20 watt besparingar , max. 60 watt vanlig glödlampa , max. 8 watt LED , Mässingpläterad metall , Svart PVC-kabel med fotströmbrytare Ljuskälla: E27
  Färg: Mässing
  Varumärke: Zuiver
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  Golvlampa 'Noida'
  1647 kr
  10-15 arbetsdagar
  Golvlampa 'Tripod' - Grå
  1942 kr
  29-34 arbetsdagar

  Andra köpte även

  25
  4-pack Authentis Champagneglas 27cl
  389 kr (519 kr)
  1-2 arbetsdagar
  Väggkorg 2st - Metall
  459 kr
  1-2 arbetsdagar
  Taklampa 'Multi' - Mässing
  4297 kr
  1-2 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.