Golvlampa 'Creme Satin' - M?ssing - Reforma Sthlm

Golvlampa 'Creme Satin' - Mässing

2999 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 29-34 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • Elegant och snygg golvlampa i from av en rund boll i opalglas med ett underrede i mässing. Den här lampan blir en snygg detalj i vardagsrummet, sovrummet eller där du väljer att placera den. Tack vare lampans stilrena och snygga design blir den enkel att matcha till din övriga inredning. Ljuskällor förhöjer rummet och gör det trivsamt så se till att inreda med både golvlampor, bordslampor och vägglampor. Golvlampans totala höjd är 140 cm hög med kula på 20 cm i diameter. Notera att glödlampa inte tillkommer och behöver köpas separat.
  Bredd: 20 cm
  Diameter: 20 cm
  Höjd: 140 cm
  IP-Klass: 20
  Längd: 30 cm
  Material: Opalglas med fäste i metall.
  Max Watt: 25 W
  Sockel: E27
  Färg: Mässing
  Varumärke: Fair Glare
  Levereras Monterad: Nej
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  Andra köpte även

  RESPONSIBLE
  Väggdekor - Palm (S)
  371 kr
  17-22 arbetsdagar
  Träbänk 'Nadi'
  727 kr
  1-2 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Vintage Pall 'Eddi' - Trä
  499 kr
  16-21 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.