Krukor 'Ave' - Betong - Reforma Sthlm
29

3-pack Krukor 'Ave' - Betong

650 kr / 459 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: Utgått

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • Skapa ett grönt och färgstarkt hörn på terassen, balkongen eller vid ytterdörren med dekorativa krukor i olika storlekar. Ave från House Doctor består av 3 utomhuskrukor i 3 storlekar. Krukorna är tillverkade av cement i en vacker grå nyans. Krukorna är perfekta för att skapa en uteplats med en personlig look. Fyll krukorna med växter som matchar din stil. Satsa på enkla gräsarter för en enkel och modern look. Eller välj till exempel pelargoner i rosa nyanser om du tycker om en mer klassisk look.Krukornas vikt kan variera p.g.a. materialet. Krukorna är frostsäkra och det finns hål i botten så att vattnet kan rinna av när det regnar.
  Diameter: S: 18.5 M: 24 L: 31.5 cm
  Höjd: S: 22 M: 27 L: 34.5 cm
  Material: 100% Betong
  Färg: Grå
  Varumärke: House Doctor
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  Andra köpte även

  15
  Träbänk 'Nadi'
  533 kr (627 kr)
  11-16 arbetsdagar
  15
  Vas 'Flood'
  787 kr (926 kr)
  27-32 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.