Matbord 'Tyler' - Vitpigmenterad Ek - Reforma Sthlm
RESPONSIBLE

Matbord 'Tyler' - Vitpigmenterad Ek

7295 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 10-15 arbetsdagar

VI TROR ATT DU GILLAR

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • Modernt matbord i 100% FSC-märkt vitpigmenterad ek från varumärket Rowico. Den är behandlad med hårdvaxolja för att tåla mycket och upprätthålla en stark hållbarhet. 'Tyler' har en skandinavisk design och känns lyxig med sin kvalitet på material och den oljade bordsskivan samt ben. Passar in i alla hem som vill ha ett minimalistiskt och snygg matbord, både i vardagsrum och kök. Finns även i oval form och oljad massiv ek.

  Observera att oljebehandlade ytor skall behandlas med möbelolja innan den används och sedan regelbundet 2- 3 gånger per år.
  Bredd: 90 cm
  Höjd: 74 cm
  Längd: 180 cm
  Material: Trä
  Färg: Natur , Vit
  Varumärke: Rowico
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  RESPONSIBLE
  Matbord 'Fario' 120-160 x 80 CM - Natur
  8799 kr
  10-15 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Matbord 'Apex' 160 x90 CM - Ek/Svart
  11999 kr
  10-15 arbetsdagar

  Andra köpte även

  Stol 'Carmen' - Vit pigmenterad
  1145 kr
  65-70 arbetsdagar
  25
  Staty 'Hjort'
  45 kr (60 kr)
  1-2 arbetsdagar
  25
  Canvas Poster - Björn på cirkus
  59 kr (79 kr)
  1-2 arbetsdagar

  omdömen (1)

  1 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.