Muggar 4-pack '70s Latte' - Multi - Reforma Sthlm

4-pack Muggar '70s Latte' - Multi

240 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 15-20 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • Set om fyra stycken vackra muggar i en stilren design som går in i alla hem och är lättmatchat med annat porslin. Tillverkade av stengodsoch har olika mönster och färgskala som går ihop tillsammans i nyanser av rosa, beige, brunt, blått mm. Använd som den perfekta lattekoppen eller vilken varm dryck som helst. Alla muggar har en handmade finish, vilket betyder att de är glaserade för hand och då får ett unikt utseende som gör att varje enskild mugg får en egen charm. Det blir en lyxig servering och härlig färgklick. Den charmiga muggen är diskmaskin- och mikrovågsugnsvänlig samt kommer lyfta din dukning med dess färg, form och användningsmöjligheter.
  Bredd: 7.5 cm
  Diameter: 7,5 cm
  Höjd: 13 cm
  Längd: 7.5 cm
  Material: 100% Stengods
  Färg: Multi
  Varumärke: HK Living
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  56
  Mugg - Vit Ros
  39 kr (89 kr)
  1-2 arbetsdagar
  Mugg 'Coffee & More' - Grå
  102 kr
  10-15 arbetsdagar
  Info Köp
  Kopp och assiet 'Jade' - Svart/Brun
  136 kr
  10-15 arbetsdagar
  Info Köp
  16
  Kopp 'Berica' - Beige
  41 kr (49 kr)
  10-15 arbetsdagar
  Info Köp

  Andra köpte även

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.