Presentask 'Northern Dawn' - Handtvål/Handlotion - Reforma Sthlm

Presentask 'Northern Dawn' - Handtvål/Handlotion

251 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • Den perfekta gåvan till någon du tycker om eller dig själv. Ett doftpaket i en fin låda som består av en handtvål och en handlotion från Meraki. 'Northern Dawn' har toner av apelsin, patchouli och cederträ. Den har en lätt och söt touch i doften och en förpackning som passar perfekt som inredning och inte bara för handvård.
  Färg: Vit
  Varumärke: Meraki
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  Andra köpte även

  RESPONSIBLE
  Stol 'Brooklyn' - Beige
  799 kr
  15-20 arbetsdagar
  Info Köp
  RESPONSIBLE
  Stol 'Brooklyn' - Vit
  799 kr
  1-2 arbetsdagar
  Info Köp
  20
  RESPONSIBLE
  Stol 'Milano' - Vit/PU-läder
  799 kr (999 kr)
  1-2 arbetsdagar
  Rund taklampa - Rotting
  970 kr
  36-41 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.