Bord & Vagnar

Här hittar du Reformas stora utbud online av prisvärda rullvagnar och förvaringsvagnar som är perfekta att placera i badrummet. Maxa din förvaring i ditt badrum med en hylla på hjul som du enkelt kan byta plats på.

Bord och vagnar till badrummet på nätet

Rullvagnar kopplar vi ofta till köket eller vardagsrummet som drinkvagn tillexempel. Men vi tycker det passar lika bra i badrummen. I badrummet behöver vi mycket förvaring till allt från handdukar och hygienprodukter. Ofta har vi de klassiska spegelskåpen som förvaring men det burkar inte räcka till. Att ha en rullvagn med hjul som går att förflytta är därför den perfekta förvaringen till badrummet. Den går att flytta på och ställa åt sidan när du inte använder den men samtidigt smidigt dra fram när du behöver den. Det finns även väldigt mycket lyxiga rullvagnar till en bra prislapp hos Reforma. Dessa gör att badrummet får en lyxig touch och blir personlig. Även bord i badrummet är underskattat. Där kan du placera tvättmedel eller varför inte en grupp med ljuslyktor och en vas med härligt doftande blommor. Bara fantasin sätter stopp för vad rullvagnar och bord kan tillföra ditt badrum.

Rullvagn - Svart/Järn
2634 kr
1-2 arbetsdagar
Rullvagn 'William' - Vintage
1089 kr
1-2 arbetsdagar
Rullvagn 'Easy' - Svart (S)
5447 kr
6-10 arbetsdagar
Rullvagn 'Easy' - Svart (L)
6852 kr
6-10 arbetsdagar
Rullvagn 'Industri' - Järn
6569 kr
6-10 arbetsdagar
Rullvagn - Trä/Marmor
5779 kr
6-10 arbetsdagar
Rullvagn 'Nordic' - Betong
7689 kr
6-10 arbetsdagar
Rullvagn 'Ease' - Rosa
3997 kr
6-10 arbetsdagar
15
Serveringsvagn 'Roger' - Järn/Glas
4572 kr (5379 kr)
6-10 arbetsdagar
15
Rullvagn - Guld/Glas
4470 kr (5259 kr)
1-2 veckor
15
Serveringsvagn 'Roger' - Järn/Terrazzo
6068 kr (7139 kr)
6-10 arbetsdagar
Rullvagn 'Fine' - Svart
2597 kr
6-10 arbetsdagar
Rullbord - Svart/Metall
3339 kr
6-10 arbetsdagar
15
Rullbord - Järn/Klarlack
2320 kr (2729 kr)
6-10 arbetsdagar
15
Förvaringshylla på hjul - Järn
6765 kr (7959 kr)
6-10 arbetsdagar
15
Järnhylla på hjul - Industri
7938 kr (9339 kr)
6-10 arbetsdagar
Drinkvagn - Guld/Svart glas
4832 kr
19-21 arbetsdagar

Vagnar och bord för alla stilar och alla hem

Oavsett var du är ute efter för bord och vagn så hittar du det här på hos Reforma. Vi har ett stort utbud och kan erbjuda rullvagnar och bord i många olika utföranden och prisklasser. Har du ett stort badrum med tvättmaskin kan en stort bord med hjul vara en fördel. Där kan du vika dina kläder och samtidigt förvara tvättmedel och andra tillbehör. Tvättkorgen kan du placeras underst på de lägsta hyllplanet. Har du ett lite mindre badrum och söker främst förvaring för skönhetsprodukter och hårprodukter kan en rullvagn med flera hyllplan i järn vara att föredra. Då kan du placera korgar på dessa hyllplan och enkelt orgnaisera dina saker i vagnen. Fördelen att förvaringen då har hjul är verkligen stor. Det blir mycket mer praktiskt och lätt att hålla det rent och organiserat. Med hjälp av bord och rullvagnar maxar du verkligen din förvaring i badrummet på ett snyggt och enkelt sätt.

Förvaring på hjul online

Letar du efter en prisvärd förvaring på hjul till badrummet som även har hög design? Då har du hittat rätt. På Reforma hittar du ett brett utbud av vagnar och bord med hjul från flera kända designvarumärken till bra pris. Söker du en prisvärd rullvagn ska du kolla på in Reformas breda utbud. Du kan hitta rullvagnar och bord för badrummet från designvarumärken som Nordal, Interstil, Miljögården, Dutchbone, Cozy Living, Ib Laursen, ByON, Broste Copenhagen, Affari, Bloomingville, Trademark Living och Speedtsberg. Vi tillämpar alltid prisgaranti så om du hittar några av våra snygga designvagnar och bord hos våra konkurrenter till ett lägre pris så säg till. Vi erbjuder alltid fri frakt över 499kr och snabba leveranser. Har du ingen möjlighet att hämta dina varor på ombud kan du alltid beställa hemleverans av dina varor till dörren. Om du har några frågor om vårat sortiment eller andra frågor är det bara att kontakta vår kundtjänst på mail, telefon och chatt.