Köp Förvaring till Badrummet - Bästa priserna - Online på Reforma Sthlm

Badrumsförvaring

Välkommen till Reformas utbud av förvaring till badrummet. Förvaring kan man aldrig få för lite av oavsett i vilket rum det än är.

Krokar för alla badrum

Hos Reforma hittar du en stort utbud av krokar online till ditt badrum. I badrummet behövs det alltid krokar till att hänga upp handdukar, träningskläder, korgar, morgonrockar m.m. Genom att ha utvalda platser för sina saker håller man mycket mer ordning och reda. Detta gäller självklart också i badrummet. Att ha ordning och reda och inte för mycket saker överallt gör även badrummet mer hygienisk och det är lättare att hålla rent. I Reformas stora utbud av krokar hittar du krokar från designvarumärken som House Doctor och Ib Laursen. Förutom krokar och förvaring för dina handdukar hittar du även förvaring för det viktigaste i badrummet, toalettpappret. Du hittar bland annat fina toalettpappershållare i mässing och även i svart järn. Även toalettpappershållare har vi får flera välkända varumärken såsom Bloomingville, House Doctor och Ib Laursen. Alltså hittar du krokar och toalettpappershållare för alla olika stilar och hem hos Reforma på nätet.

20
4-pack Magneter 'Hold' - Mässing
95 kr (119 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Toalettpappershållare 'Text' - Mässing
131 kr (175 kr)
1-2 arbetsdagar
Väggfäste 'Supply' - Svart
216 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Tidningsställ 'Caracas' - Brun
740 kr
1-2 arbetsdagar
25
Väggfäste 'Supply' - Mässing
164 kr (219 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Väggfäste 'Supply' - Silver
164 kr (219 kr)
1-2 arbetsdagar
Lådor 'File' - Grå (M)
370 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Förvaringshink - Läder/Järn
201 kr
1-2 arbetsdagar
25
Väggspegel 'Metall' - Guld
721 kr (961 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vintage Trälåda '3 Fack' - Trä
275 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Förvaringslåda med lock - Ek/Trä
431 kr
1-2 arbetsdagar
Bricka 'SAMOA' - Grå S
273 kr
1-2 arbetsdagar
Tidningshållare - Ek/Natur
456 kr
1-2 arbetsdagar
Vägghängare 'Giraff' - Vit
371 kr
1-2 arbetsdagar
Tidningshållare - Natur/Röd
1249 kr
1-2 arbetsdagar
Lådor 'File' - Svart (M)
370 kr
1-2 arbetsdagar
Lådor 'File' - Grå (S)
339 kr
1-2 arbetsdagar
Förvaring 'BASIL' - Glas S
234 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vitriner - Ek/Glas
1449 kr
1-2 arbetsdagar
Bricka 'SAMOA' - Grå L
469 kr
1-2 arbetsdagar
18
RESPONSIBLE
Textilspray 'Näckrosblom'
89 kr (109 kr)
1-2 arbetsdagar
25
RESPONSIBLE
Organiserare - Natur/Ek
515 kr (686 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Förvaringsask 'Clear' S - Transparent
94 kr (125 kr)
1-2 arbetsdagar
Lådor 'File' - Svart (L)
494 kr
1-2 arbetsdagar
25
Toalettpappershållare - Guld
59 kr (79 kr)
1-2 arbetsdagar
25
RESPONSIBLE
Förvaringsburkar 'Iron pot' - Antikmetall
255 kr (340 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Soptunna - Zink (L)
653 kr (870 kr)
1-2 arbetsdagar
Pennhållare - Läder/Beige
533 kr
10-15 arbetsdagar
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Burkar som förvaring

I badrummet har vi mycket små prylar som smycken, pads, toffsar m.m därför behövs självklart även förvaring till detta för att det inte ska bli helt oordning. Med hjälp av förvaringsburkar av olika slag kan man lätt slippa att det blir just oordning. Antingen kan man låta en grupp med burkar stå framme på en hylla och organisera sina saker i där. Eller kan du använda burkarna för att organisera inuti lådor och skåp. Hos Reforma hittar du en mängd burkar och förvaring för badrummets alla prylar. Du hittar fina burkar i marmor som bara i sig självt blir en väldigt fin och lyxig detalj i ditt badrum. Förutom alla småprylar behöver tandborsten och tandkrämen en burk. Såklart hittar du även det hos Reforma. Låt din tandborste stå i en lyxig mässings eller koppar burk. I Reforms stora utbud av förvaring till ditt badrummet hittar du burkar och boxar till småprylar från märken som Bloomingville, Norstjerne, Intersti, Madam Stoltz och House Doctor. Hos Reforma hittar du burkar så du kan förvara dina ting med stil i badrummet.

Tvättkorg och soptunna online till badrummet

Även våran smutstvätt förtjänar en egen speciell trendig plats. Med hjälp av tvättkorgar kan du organisera din tvätt och ha en plats där allt din tvätt samlas så blir det enklare att tvätta när det är dags. I Reformas utbud hittar du olika tvättkorgar i en mängd olika stilar. Du hittar fina korgar i flätad korg som är jättefina så du kan förvara tvätten med stil. Finns även tvättkorgar i tyg med fina tryck och mönster. I sopptunne väg hittar du fina soptunnor i zink men en bra pedal så du enkelt kan öppna och stänga. På Reforma hittar du massor av snygg inredning till ditt badrum och vi erbjuder alltid gratis frakt när du handlar för 499kr. I Reformas utbud hittar du massor av designvaror till väldigt bra pris, vi erbjuder prisgarantier.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.