Köp Tvålar & Tvålpumpar till Badrummet - Bästa priserna - Online på Reforma Sthlm

Tvålar & tvålpumpar till badrummet

Välkommen till Reformas utbud av hygienartiklar. Här hittar du väldoftande hudvårdsprodukter i fina förpackningar som du gärna vill låta stå framme.

Handtvål 'Pure'
169 kr
1-2 arbetsdagar
25
Toalettpappershållare 'Text' - Mässing
131 kr (175 kr)
1-2 arbetsdagar
Duschtvål 'Pure'
194 kr
1-2 arbetsdagar
Duschtvål 'Northern Dawn'
175 kr
1-2 arbetsdagar
Hand Lotion 'Northern Dawn'
146 kr
1-2 arbetsdagar
Diskmedel 'Pure'
145 kr
1-2 arbetsdagar
25
Duschtvål 'Linen Dew'
133 kr (177 kr)
1-2 arbetsdagar
Hand Lotion 'Linen Dew'
145 kr
1-2 arbetsdagar
25
Doftspridare 'Nordic Pine'
121 kr (161 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Doftspridare 'Sandcastles & Sunsets'
121 kr (161 kr)
1-2 arbetsdagar
Hand Lotion 'Pure'
157 kr
1-2 arbetsdagar
Doftspridare 'Vivid Shades'
228 kr
1-2 arbetsdagar
25
Diskborste - Bambu/Trä
89 kr (119 kr)
1-2 arbetsdagar
Balsam 'Linen Dew'
188 kr
1-2 arbetsdagar
Body Lotion 'Pure'
194 kr
1-2 arbetsdagar
25
RESPONSIBLE
Tvål 'Rabarberblom'
62 kr (83 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Tvålpump 'Cement' - Grå
156 kr (208 kr)
1-2 arbetsdagar
Balsam 'Northern Dawn'
200 kr
1-2 arbetsdagar
Body Lotion 'Linen Dew'
175 kr
1-2 arbetsdagar
25
Doftspridare 'Scandinavian Garden'
121 kr (161 kr)
1-2 arbetsdagar
Balsam 'Pure'
206 kr
1-2 arbetsdagar
Body Lotion 'Northern Dawn'
175 kr
1-2 arbetsdagar
Handtvål 'Linen Dew'
157 kr
1-2 arbetsdagar
Diskmedel 'Forest Garden'
133 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Tvål 'Oparfymerad'
83 kr
1-2 arbetsdagar
Shampoo 'Pure'
206 kr
10-15 arbetsdagar

Badrumstillbehör hos Reforma på nätet

På Reformasthlm.se har vi ett stort utbud av produkter till alla husets rum. Du kan enkelt navigera dig på vår sida genom att välja kategorin rum och sedan det rum du letar ny inredning till. Här hittar du allt du behöver för att skapa det där dröm badrummet du alltid önskar. Du kan med enkla medel uppdatera ditt badrum så det känns nyrenoverat. Med hjälp av nya handdukar, tvålar, tvålpumpar, tvättkorgar, förvaring och växter blir ditt badrum som nytt. Badrummet ska vara en plats där du kan slappna av och känna ett lugn. Därför är även doftljus något vi gärna placerar i badrummet för att skapa en härlig atmosfär. Allt du behöver hittar du online hos Reforma, till väldigt bra priser och vi har även prisgaranti.

Hållbara produkter online från Reforma

På Reforma erbjuder vi ett stort utbud av prisvärda och kvalitativa möbler. Även hittar du i Reformas stora utbud av möbler, produkter från kända designvarumärken såsom House Doctor, Trademark Living, Ib Laursen, Madam Stoltz, Zuvier, Day Home, Cozy Living, Hubsch och Bloomingville. Detta är bara en liten del av alla varumärken som du hittar hos Reforma online. Vi erbjuder även dessa designprodukter till ett väldigt bra pris. Vi gör de helt enkelt så att du lättare ska kunna ta in mer designprodukter i ditt hem. Du kan beställa hem dina varor fram till dörren, eller till ombud. Vi erbjuder alltid fri frakt över 499kr. Om du har några frågor till oss om våra utbud eller om andra frågor kan du alltid kontakta vår kundtjänst på telefon, email eller via vår chatt. Följs oss även gärna på Instagram och Facebook där vi har inspirerande sidor och bra erbjudanden ni inte vill missa. Vi jobbar även mycket på att vara klimatneutrala och klimatkompenserar för alla våra produkter. Detta är vi oerhört stolta över, så var med på vår resa att göra e-handel världen mer klimatsmart!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.