Hygienprodukter

Välkommen till Reformas utbud av hygienartiklar. Här hittar du väldoftande handtvålar i fina förpackningar som du gärna får stå framme.

Tvål från Lilla Bruket online

Vi på Reforma är stolt återförsäljande av de goda väldoftande tvålarna från lilla bruket. De finns i dofter som citrongräs, vildros och lavendel. Lilla Bruket är ett svenskt varumärke som producerar högkvalitativa produkter som doftar fantastiskt. Förutom att tvålen är underbar och luktar doftande så är själva behållaren väldigt fin som tvålen ligger i. Därför behövs ingen tvålpump utan den går utmärkt att ha framme som den är. Lilla Brukets tvål kan du köpa online hos Reforma som den perfekta presenten till någon på deras födelsedag tillexempel. Tips! Gör ett eget present kit med en tvål från Lilla Bruket som doftar ljuvligt tillsammans med två fina handdukar eller någon fin korg. Det är viktigt och tvätta händerna för att hålla sig frisk och då tycker vi att man ska göra det med Lilla Brukets tvålar.

Badrumstillbehör hos Reforma på nätet

På Reformasthlm.se har vi ett stort utbud av produkter till alla husets rum. Du kan enkelt navigera dig på vår sida genom att välja kategorin rum och sedan det rum du letar ny inredning till. Här hittar du allt du behöver för att skapa det där dröm badrummet du alltid önskar. Du kan med enkla medel uppdatera ditt badrum så det känns nyrenoverat. Med hjälp av nya handdukar, tvålar, tvålpumpar, tvättkorgar, förvaring och växter blir ditt badrum som nytt. Badrummet ska vara en plats där du kan slappna av och känna ett lugn. Därför är även doftljus något vi gärna placerar i badrummet för att skapa en härlig atmosfär. Allt du behöver hittar du online hos Reforma, till väldigt bra priser och vi har även prisgaranti.

Hållbara produkter online från Reforma

På Reforma erbjuder vi ett stort utbud av prisvärda och kvalitativa möbler. Även hittar du i Reformas stora utbud av möbler, produkter från kända designvarumärken såsom House Doctor, Trademark Living, Ib Laursen, Madam Stoltz, Zuvier, Day Home, Cozy Living, Hubsch och Bloomingville. Detta är bara en liten del av alla varumärken som du hittar hos Reforma online. Vi erbjuder även dessa designprodukter till ett väldigt bra pris. Vi gör de helt enkelt så att du lättare ska kunna ta in mer designprodukter i ditt hem. Du kan beställa hem dina varor fram till dörren, eller till ombud. Vi erbjuder alltid fri frakt över 499kr. Om du har några frågor till oss om våra utbud eller om andra frågor kan du alltid kontakta vår kundtjänst på telefon, email eller via vår chatt. Följs oss även gärna på Instagram och Facebook där vi har inspirerande sidor och bra erbjudanden ni inte vill missa. Vi jobbar även mycket på att vara klimatneutrala och klimatkompenserar för alla våra produkter. Detta är vi oerhört stolta över, så var med på vår resa att göra e-handel världen mer klimatsmart!