Köp Ljuslyktor till Badrummet - Bästa priserna - Online på Reforma Sthlm

Ljusstakar & Lyktor för badrum

Välkommen till Reformas stora utbud av ljusstakar och lyktor. Med hjälp av ljus och lyktor kan du skapa en mysig oas i ditt badrum.

Ljusstakar & Lyktor online till badrummet

När mörkret och kylan tränger sig på vill vi alla krypa ner i ett varmt bad med tända ljus. Vi på Reforma har ett stort utbud av fina ljusstakar som låter det blir din verklighet. På Reforma hittar du ljusstakar från kända designvarumärken online till bra priser och i hög kvalité. Du hittar Ljusstakar på nätet ifrån bland annat House Doctor, Bloomingville och Nordal. Placera dessa på hyllor eller badkarskanten för att skapa den där mysiga känslan i badrummet som gör att du aldrig vill gå ut där ifrån. I Reformas utbud av ljusstakar hittar du ljusstakar för både kronljus som värmeljus. Vi på Reforma tycker att man med fördel kan blanda sina ljusstakar i olika utseendet och olika färger. Bland annat hittar du ljusstakar i färger som mässing, vit, svart och bambu.

25
Lanterna - 'Drop'
46 kr (61 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Doftljus 'Sandalwood & Jasmine'
116 kr (155 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Noblesse Ljuslykta 6.6 cm - Smoke
104 kr (139 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Ljusstake 'Trivo' S - Svart
98 kr (131 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Ljusstjärna naturlig sten  - Star
47 kr (63 kr)
1-2 arbetsdagar
Ljusstake 'GILI' - Gyllene L
156 kr
1-2 arbetsdagar
Ljusstake 'CHIROS' - Korall
254 kr
1-2 arbetsdagar
Ljusstake 'TORO' - Svart
352 kr
1-2 arbetsdagar
25
Ljusstake 'Trivo' M - Svart
123 kr (164 kr)
1-2 arbetsdagar
Ljuslykta 'Calore' M - Lila
356 kr
1-2 arbetsdagar
Ljusstake 'CHIROS' - Klar S
254 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Ljushållare 'Candle' - Antikmetall
204 kr
1-2 arbetsdagar
Ljuslykta 'Calore' M - Blå
447 kr
1-2 arbetsdagar
25
Ljusshållare - antik
30 kr (40 kr)
1-2 arbetsdagar
21
Ljushållare - Mässing/Järn
199 kr (251 kr)
1-2 arbetsdagar
42
Ljusstake 'Square' Koppar - M
129 kr (223 kr)
1-2 arbetsdagar
Ljusslinga - Vit
381 kr
1-2 arbetsdagar
Ljusstake - Guld
59 kr
1-2 arbetsdagar
25
RESPONSIBLE
Värmeljusstake 'Pearl' - Brun
74 kr (99 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Ljusstake - Svart/Singel
149 kr (199 kr)
1-2 arbetsdagar
Ljusslinga - Jute
713 kr
1-2 arbetsdagar
25
Ljusstake 'Star' - Grön
82 kr (109 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Ljusstake - Vintage/Svart
59 kr (79 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Rund Ljusstake - Vintage
269 kr
1-2 arbetsdagar
Ljusstake - Antikt guld
538 kr
10-15 arbetsdagar
26
Ljusstake - Sten/Natur S
29 kr (39 kr)
10-15 arbetsdagar
Ljusstake 'FLORES' - Svart
859 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Ljusstake 'Pearl' Antik metallisk
296 kr
6-10 arbetsdagar
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Ljusstakar och ljuslyktor online hos Reforma 

Under alla våra årstider älskar vi att tända ljus i våra hem. Det skapar en ombonad känsla och hemmet känns väldigt mycket mer hemtrevligt. Hos Reforma kan du hitta ett stort utbud av massor av olika ljusstakar, både för kronljus och värmeljus. Eftersom vi ofta har våra ljusstakar framme är det viktigt att tänka på detaljerna för det är just vad ljusstaken är, en detalj i ditt hem som gör mer än du tror. Hitta ljusstakar som passar ditt hem och din stil. Det är även väldigt fint att ställa flera olika ljusstakar i olika ”grupper” för en mysig och personlig ljus stilleben. I Reformas stora utbud av snygga ljusstakar online har vi ljusstakar som passar lika bra ute som inne. Både för sena kvällar på balkongen som mysiga kvällar i soffan under en sen höstkväll. Hos Reforma erbjuder vi alltid fri frakt över 499kr och fördelaktiga returer

Hållbara produkter online från Reforma

På Reforma erbjuder vi ett stort utbud av prisvärd och kvalitativ inredning. Även hittar du i Reformas stora utbud av möbler, produkter från kända designvarumärken såsom House Doctor, Trademark Living, Ib Laursen, Madam Stoltz, Zuvier, Day Home, Cozy Living, Hubsch och Bloomingville. Detta är bara en liten del av alla varumärken som du hittar hos Reforma online. Vi erbjuder även dessa designprodukter till ett väldigt bra pris. Vi gör de helt enkelt så att du lättare ska kunna ta in mer designprodukter i ditt hem. Du kan beställa hem dina varor fram till dörren, eller till ombud. Vi erbjuder alltid fri frakt över 499kr. Om du har några frågor till oss om vårat utbud eller om andra frågor kan du alltid kontakta vår kundtjänst på telefon, email eller via vår chatt. Följ oss även gärna på Instagram och Facebook där vi har inspirerande sidor och bra erbjudanden ni inte vill missa. Vi är även helt klimatneutrala och klimatkompenserar för alla våra produkter. Detta är vi oerhört stolta över, så var med på vår resa att göra e-handel världen mer klimatsmart!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.