Köp Posters & Tavlor till Badrummet - Bästa priserna - Online på Reforma Sthlm

Posters & Tavlor för badrum

Gör ditt badrum mer personligt genom att hänga upp posters och tavlor på väggen. Här hittar du Reformas stora utbud av posters och tavlor online.

Posters, tavlor, affischer och prints online

Vi är bra på att pryda våra väggar med tavlor och posters i alla husets rum förutom i badrummet. Vi på Reforma tycker att badrummet blir väldigt mycket mer hemtrevligt och fint med väggprydnader. Om du har en särskild färg på badrumsmattan och handhandukarna kan du även ta upp den färgen i tavlan eller postern du pryder väggen med för att skapa en helhet även i badrummet. I Reformas utbud av planscher, prints, posters och tavlor hittar du både de i vintage stil och i modern stil. Var inte rädd för att även skapa en tavelvägg i badrummet. Det kan verkligen lyfta vilket badrum som helst till det bättre. Du hittar tavlor och posters med roliga texter och innehållsrika skolplanscher och som gör det lite roligare att gå på toaletten. Tänk utanför boxen och ta in mer posters och tavlor från Reforma i ditt badrum.

Filtrera på
Varumärke
Kategori
Färg
Pris
Sortera
RESPONSIBLE
Poster - Do more..
199 kr
8-10 veckor -Köp nu, betala vid lev
Köp nu!
Info
RESPONSIBLE
Poster - Eucalyptus
199 kr
8-10 veckor -Köp nu, betala vid lev
Köp nu!
Info
RESPONSIBLE
Poster - Geometrisk x 3
149 kr
8-10 veckor -Köp nu, betala vid lev
Köp nu!
Info
RESPONSIBLE
Poster - Kaktus
149 kr
8-10 veckor -Köp nu, betala vid lev
Köp nu!
Info
RESPONSIBLE
Poster - Keep Close..
199 kr
8-10 veckor -Köp nu, betala vid lev
Köp nu!
Info
RESPONSIBLE
Poster - La Lune
199 kr
8-10 veckor -Köp nu, betala vid lev
Köp nu!
Info

Posterklämma, posterhängare och ramar till posters online hos Reforma

Förutom själva postern, affischen och printsen så hittar du även tillbehör till dessa som gör att de blir ännu finare än de redan är. Du hittar posterklämmor i flera storlekar och färger som gör det enkelt att byta ut postern. Posterklämmorna blir även som en egen detalj på väggen då den finns i många olika färger, så om du tillexempelvis har en kran i mässing kan du ta upp mässingfärgen även i din posterklämma. Om man inte vill ha en posterklämma utan gillar den lite mer moderna stilen så hittar du även ramar i olika storlekar och färger. Ramarna är snygga och stilrena och ger en fin kant till din poster. Ett tredje alternativ du hittar i reformas utbud av tillbehör till posters och affischer online är posterhängare. Dessa ger en rustik och hemtrevlig känsla. Posterhängarna finns i olika storlekar och i olika färger och träslag vilket gör att du kan välja det som passar ditt badrum bäst. Hos Reforma hittar du allt du behöver online för att skapa ett drömbadrum!

Hållbara posters och tavlor online från Reforma

På Reforma erbjuder vi ett stort utbud av prisvärd och kvalitativ inredning. I Reformas stora utbud av möbler, produkter från kända designvarumärken såsom House Doctor, Trademark Living, Ib Laursen, Madam Stoltz, Zuvier, Day Home, Cozy Living, Hubsch och Bloomingville. Detta är bara en liten del av alla varumärken som du hittar hos Reforma online. Vi har även inredning och möbler till oerhört bra priser. Vi gör de helt enkelt så att du lättare ska kunna ta in mer designprodukter i ditt hem. Du kan beställa hem dina varor fram till dörren, eller till ombud. Vi erbjuder alltid fri frakt över 499kr. Om du har några frågor till oss om vårat utbud eller om andra frågor kan du alltid kontakta vår kundtjänst på telefon, email eller via vår chatt. Vi är även helt klimatneutrala och klimatkompenserar för alla våra produkter. Detta är vi oerhört stolta över, så var med på vår resa att göra e-handel världen mer klimatsmart!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2022 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2022 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!