Köp Handdukar till Badrummet - Bästa priserna - Online på Reforma Sthlm

Textilier

Välkommen till Reformas utbud av textiler till ditt badrum. Matcha dina badrums handdukar med din badrumsmatta för att få en fin helhet i ditt badrum.

Textilier till ditt badrum hos Reforma online

I Reformas stora utbud av handhandukar till ditt badrum hittar du handdukar från kända varumärken såsom Ib Laursen, House Doctor och Bloomingville. Alla dessa varumärken är kända för att skapa produkter i hög kvalité och med snygga detaljer. Vi är stolta att kunde erbjuda våra kunder ett sortiment med många olika varumärken och till bra priser. Att ha handhandukar i en mjuk och bra kvalité höjer verkligen livskvalitén. Speciellt på vintern är det viktigt att ta han om sina händer extra mycket när de få utstå kyla. Handhandukarna till ditt badrum som du köper hos Reforma håller många tvättar utan att blir urtvättade eller slitna. Matcha handhandukarna i samma kulör eller i olika kulörer men som går i samma ton. Ett tips är att ha en handhanduk från Reforma till händerna och en handhanduk till ansiktet.

40
Kökshandduk - Stickad/Ljusgrå
125 kr (209 kr)
1-2 arbetsdagar

Köp din inredning till ditt badrum online hos Reforma

I Reformas utbud av möbler och inredning hittar du något till alla rum. Vi har stolar, bord, dekoration, belysning, soffor, plädar och speglar och allt kan du köpa för snabb leverans på nätet. Vi har självklart allt du behöver för att inreda ditt badrum till en oas du aldrig vill lämna. Inred badrummet med mjuka badrumsmattor och väldoftande tvålar. Försök inreda badrummet i samma ton, så att det blir en bra halthet. Eftersom badrummet oftast är vårat minsta rum så är det lätt att det blir rörigt och plottrigt. Därför tycker vi att man ska försöka välja samma ton på sin badrumsmatta, handdukar och duschdrapperi för att även ögonen ska kunna vila i badrummet. Ljus är något vi gärna vill fylla våra badrum med. Det skapar ytterligare en känsla av lugn och det annars hårda och kall kaklet kommer uppleva mer mjukt och hemtrevligt.

Hos Reforma tänker vi på miljön

Reforma är en e-handel som erbjuder ett stort utbud av möbler och inredning online. I vårt stora utbud hittar du även mycket vintage möbler som är gjorde utav återvunna material. Vi har möbler för alla olika hem och stilar. Vi är återförsäljare till många kända designvarumärken då vi vill göra det lättare för våra kunder att få in mer designmöbler och att det ska vara prisvärt. Vi är återförsäljare till varumärken som House Doctor, Hubsch, bloomingville och HKliving. På Reforma erbjuder vi prisgaranti så om du hittar din vara billigare någon annanstans så säg till. Vi erbjuder alltid fri frakt över 499kr och snabba leveranser. På Reforma arbetet vi väldigt mycket med att försöka påverka miljön så lite som möjligt, vilket vi är oerhört stolta över. Du spara ca 40kg koldioxid vid ett genomsnittligt köp hos oss. Läs gärna mer om vårat gedigna arbete kring vår miljö under: vårt hållbarhetsarbete. Om du har några frågor om oss eller våra produkter kan du alltid kontakta vår kundtjänst på mail, via chatt eller på telefon.