Köp Toalettborstar till Badrummet - Bästa priserna - Online på Reforma Sthlm

Toalettborstar

Välkommen till Reformas utbud av toalettborstat till ditt badrum. Inget badrum är komplett utan en toalettborste och därför tycker vi att man ska ha en toalettborste som även är en fin detalj.

Köp din toalettborste online hos Reforma

En toalettborste är något vi måste ha i alla badrum och därför tycker vi att man ska ha en snygg toalettborste. Många vill gömma toalettborsten då den inte är den roligaste inredningsdetaljen. För det är just det vi vill se det som, en funktionell inredningsdetalj. Låt toalettborsten synas och välj en toalettborste som sticker ut. Tillexempel finns det en toalettborste i mässing. Om du har en kran och pappershållare i mässing är det väldigt snyggt att knyta ihop säcken med en toalettborste i mässing. Samma gäller betong. Betong är ett väldigt vanligt material att använda sig av i badrummet och det funkar lika bra att ha en toalettborste i betong med. Hos Reforma hittar du toalettborstar från kända varumärken som House Doctor och Bloomingville. Toalettborstarna hos Reforma är av högsta kvalité och håller i många år. Hylla ditt badrum med en vacker toalettborste, du kommer inte ångra dig!

Toalettborste - Guld
747 kr
1-2 arbetsdagar

Köp dina nya möbler hos Reforma online.

Hos Reforma hittar du allt som du behöver till ditt hem. Vi har ett stort utbud av inredning och möbler. Vi är stolta över vårat stora sortiment och de varumärken vi kan erbjuda våra kunder. Hos oss hittar du bland annat prisvärda stolar, bokhyllor, porslin, mattor, soffbord och speglar. Om du vill ha inredningstips så kan du besöka våran blogg där vi inspirerar och lägger upp tips hur du kan inreda ditt hem, vi spanar även efter säsongens trender. Vi har även en inspirerande Instagram och Facebook där vi kontinuerligt lägger upp inspirerande bilder och kampanjer så det vill du inte missa. Om du är ute efter möbler för ett specifikt rum kan du enkelt välja att få upp produkter utefter rum i huvudmenyn vilket gör det lättare att hitta just de produkter du är ute efter.

Hos Reforma tänker vi på miljön

På Reforma arbetet vi ständigt med vårat miljöarbete, vilket vi är oerhört stolta över. Du spara ca 40kg koldioxid vid ett genomsnittligt köp hos oss. Läs gärna mer om vårat gedigna arbete kring vår miljö under: vårt hållbarhetsarbete. Reforma är en klimatneutral e-handel som erbjuder ett stort utbud av möbler och inredning online. I vårt stora utbud hittar du mycket vintage möbler som är gjorde utav återvunna material vilket är bra för vår jord. . Vi har möbler för alla olika hem och stilar. Vi är återförsäljare till många kända designvarumärken då vi vill göra det lättare för våra kunder att få in mer designmöbler och att det ska vara prisvärt. Vi är återförsäljare till varumärken som Zuvier, Madam Stoltz, House Doctor och Eightmood. På Reforma erbjuder vi prisgaranti så om du hittar din vara billigare någon annanstans så säg till. Vi erbjuder alltid fri frakt över 499kr och snabba leveranser. Om du har några frågor om oss eller våra produkter kan du alltid kontakta vår kundtjänst på mail, via chatt eller på telefon.