Lektält till Barnrummet - Bästa priserna - Online på Reforma Sthlm

Lektält

Handla något roligt till barnen i år, ett lektält gör underverk för såväl inredningen i barnrummet som för leendet på barnens läppar!

Handla högkvalitativa lektält till barnrummet online hos Reforma

Det danska designvaruhuset Bloomingville är välkända för sin underbara design av möbler och inredning. De är experter på att kombinera det lekfulla med det smakfulla och skapa inredning som andas lika mycket lyx och kvalitet, som personlighet och lek. En balans och kombination som inte är särskilt enkelt att få till, men som de lyckas fantastiskt bra med. Något som vi på Reforma absolut älskar med Bloomingville är faktumet att de numera även säljer underbart vackra inredningsdetaljer för barn. Hos Reforma kan du därför handla Bloomingvilles barnkollektion till marknadens bästa priser! I Bloomingvilles kollektion för barn finns bland annat vackra och dekorativa lektält. Det bästa med lektälten från Bloomingville är lika smakfullt designade som de är roliga för barnen att leka i!

Sänghimmel 'Ronja' - Rosa
1459 kr
6-10 arbetsdagar
Sänghimmel 'Ronja' - Blå
1197 kr
6-9 arbetsdagar
Sänghimmel 'Ronja' - Brun
1197 kr
6-9 arbetsdagar


Letar du efter ett nytt lektält till barnrummet? Då har du hamnat helt rätt!

Skapa en inredningsdröm, även för dina barn. Ett lektält är lika dekorativt som lekfullt och blir därför en perfekt inredningsdetalj att addera till barnens rum. Häng en ljusslinga på lektältet och skapa på så vis en magisk oas där dina barn kan läsa, måla och kanske ha en stund för sig själv. Lektältet är även den perfekta julklappen eller födelsedagspresenten att ge bort till någon av dina yngre vänner. Välkommen till Reforma när du vill handla lektält på nätet!