Köp bord till sovrummet på nätet - Sovrumsbord online - Alltid de bästa priserna på Reforma Sthlm

Bord

Att inreda ditt sovrum handlar om så mycket mer än att bara köpa in en säng! Ett dekorativt och/eller funktionellt bord kan t.ex. göra sovrummet till en arbetshörna också!

Handla bord till sovrummet på nätet hos Reforma

Har du en hörna över i sovrummet där det skulle passa bra med ett skrivbord eller behöver du nya sängbord till sängen? Hos Reforma hittar du massor av bord som passar fint i sovrummet, med olika stilar och prisklasser. Nedan finner du vårt utbud av bord till sovrummet (t.ex. sängbord, avlastningsbord, sidobord och mycket mer) i alla olika prisklasser, stilar och färger! 


Skrivbord 'Organize' - Ek
6588 kr
1-2 arbetsdagar
Soffbord - Mässing/Svart glas
2414 kr
6-10 arbetsdagar
Skrivbord 'Barbier'
6329 kr
1-2 veckor
Skrivbord 'Mono'
7023 kr
6-10 arbetsdagar
15
Skrivbord - Grön/Ek
4295 kr (5079 kr)
Slutsåld för tillfället
Skrivbord - Ek/Natur
4398 kr
6-10 arbetsdagar
Skrivbord med lådor - Ek/Natur
7698 kr
6-10 arbetsdagar
Skrivbord 'Day Piazza'
8925 kr
6-10 arbetsdagar
Skrivbord 'Eda'
5737 kr
47-49 arbetsdagar
13
RESPONSIBLE
Skrivbord/Sidobord 'Leo' - Teak/Stål
3879 kr (4459 kr)
1-2 veckor


Köp bord till ditt sovrum online hos Reforma

Är du ute efter ett prisvärt bord till sovrummet? Då har du hamnat helt rätt! Hos oss på Reforma hittar du superfina, miljösmarta och prisvärda bord som passar bra i sovrummet. Oavsett om du är ute efter ett modernt bord eller ett vintage bord med patina så kan vi nästan lova att vi har det du letar efter!

Bord från Nordal, Bloomingville, House Doctor, Hubsch m.fl.

På Reforma kan du handla bord från välkända varumärken online. Vi säljer bord från bland andra House Doctor, Nordal, Bloomingville, Ib Laursen och Madam Stoltz. I vårt stora och breda sortiment hittar du bord i trä, stål, aluminium och andra material. Kanske du är ute efter klassiska bord i marmorsom du kan använda som sängbord eller letar du efter ett vintage träbord? Då har du hamnat helt rätt! Bland vårt utbud av denna typ av bord finner du en uppsjö av varianter och stilar, just för att du ska hitta något som passar in i ditt sovrum och med din inredningsstil! På Reforma kan du känna dig trygg när du handlar dina nya bord och korgar på nätet. Vi erbjuder snabba leveranser, trygga betalning och en lösningsorienterad kundtjänst!