Köp Klädhängare på nätet - Klädhängare till Sovrummet Online - Bästa priserna på Reforma

Klädhängare

Här nedan finner du Reformas breda utbud av klädhängare i flera olika modeller och prisklasser.

Köp klädhängare till sovrummet online hos Reforma

Klädhängare är ett praktiskt och snyggt sätt att förvara dina kläder i så väl sovrummet som i hallen. I vårt utbud finner du klädhängare som monteras på väggen samt klädhängare som står fritt, utan att kräva borrning i väggar. Köp en klädhängare hos Reforma och få äntligen ordning bland dina klädesplagg i sovrummet. Med en vacker klädhängare kan du enkelt visa upp dina vackraste plagg och göra dem till en del av inredning. Eller varför inte använda den som en praktisk plats att hänga morgonrocken på? En klädstång har flera användningsområden och kan även användas för att hänga upp vackra blomkrukor med hjälp av exempelvis amplar. Bara fantasin sätter gränser för denna underbara inredningsdetalj!

Hängare '10 hooks' - Ek
527 kr
1-2 arbetsdagar
40
Krok i marmor - Large Grey
221 kr (369 kr)
1-2 arbetsdagar
Krok i mässing - Large
629 kr
1-2 arbetsdagar
Krok i mässing - Small
283 kr
1-2 arbetsdagar
Hängare '4 hooks' - Ek
369 kr
1-2 arbetsdagar
Krok - Pingving
179 kr
1-2 arbetsdagar
Bara 1 kvar!
Stege med lådor - Ek/Natur
3298 kr
1-2 arbetsdagar
40
Krok i borstad mässing - Medium
238 kr (397 kr)
1-2 arbetsdagar
Spegel/Klädstång - Svart
2797 kr
1-2 arbetsdagar
Få kvar!
Klädställning - Svart/Stål
2030 kr
1-2 arbetsdagar
40
Krok i borstad mässing - Large
344 kr (573 kr)
1-2 arbetsdagar
Kappstång '10 hooks' - Ek
588 kr
1-2 arbetsdagar
Hängare - Rustik
539 kr
Slutsåld för tillfället
Hatthylla - Järnnät/Svart
429 kr
2-4 arbetsdagar
Klädställning - Svart
1863 kr
6-10 arbetsdagar
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Vintage klädhängare och moderna klädhängare

Hos Reforma hittar du allt från rustika klädhängare i vintage stil, till moderna klädhängare i enkel, avskalad och skandinavisk stil. Vi säljer klädhängare i flera olika prisklasser och modeller så att du ska kunna hitta den klädhängare som passar bäst hemma hos dig. Våra vintage klädhängare är i vackert patinerad metall som ger ett varmt, mysigt och rustikt intryck på din inredning. Våra moderna klädhängare är mer rena i sin design och passar väl in i en antingen skandinavisk inredning eller en mer lyxig inredning där mässing och sammet finns i överflöd! När du ska välja klädhängare till just ditt sovrum bör du välja en variant som går i linje med din övriga inredning. Det viktigaste är att just du älskar den!

Köp klädhängare från Hubsch, Nordal, House Doctor och Madam Stoltz online hos Reforma

Letar du efter en lika delar praktisk och snygg klädställning från House Doctor? Eller kanske en vacker klädställning i mässing från danska Nordal? Oavsett om du letar efter detta, eller någon annan variant från de populära varumärkena Hubsch eller Madam Stoltz så kan du känna dig trygg i att du hos oss hittar allt du är ute efter! Välkommen till Reforma när du vill handla prisvärda, kvalitativa och hållbara klädhängare på nätet!