Köp Kuddar på nätet - Kuddar till Sovrummet Online - Bästa priserna på Reforma

Kuddar till sovrum

Välkommen till Reformas sortiment av kuddar och kuddfodral för att piffa upp sovrummet! Här nedan hittar du mängder med kuddar och kuddfodral i flera olika stilar och prisklasser!

Handla kuddar och kuddfodral online hos Reforma

Genom att byta ut kuddarna på din bäddning skapar du en helt ny känsla i ditt sovrum. Det är ett snabbt och effektivt sätt att ge rummet en helt ny vibe, utan att behöva måla om eller byta ut möblerna! Ett snabbt, billigt och effektivt sätt för att piffa upp ett rum helt enkelt! Hos Reforma hittar du massor med olika kuddar och kuddfodral i flera olika material och med mängder av olika mönster. Oavsett om du letar efter vackra och exklusiva kuddar i orientaliska mönster som ger en riktig färgexplosion till ditt sovrum, eller om du letar efter mer nedtonade och naturnära kuddar i tvättat linne, kan du vara säker på att du hos Reforma kommer hitta kuddar och kuddfodral som passar perfekt in i ditt sovrum.

58
Innerkudde 40x40
71 kr (169 kr)
1-2 arbetsdagar
Innerkudde 50x50
142 kr
1-2 arbetsdagar
Kudde 'Pom Pom' - Multi
792 kr
1-2 arbetsdagar
19
Barnkudde - Blå
379 kr (469 kr)
1-2 arbetsdagar
Kuddfodral 'RANA' - Vit
625 kr
1-2 arbetsdagar
Barnkudde - Rosa/Röd
417 kr
1-2 arbetsdagar
25
Kuddfodral 'Phulkari Pink'
329 kr (439 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Kuddfodral 'Ritika' - Rutor 50x50
760 kr (1013 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Kudde 'PET' - Taupe 50x50
513 kr
1-2 arbetsdagar
Kuddfodral 'KUMA' Vit
519 kr
1-2 arbetsdagar
Kuddfodral 'Zigzag' - Rosa
242 kr
1-2 arbetsdagar
25
Kuddfodral 'Kanpur' - Grön 50x50
245 kr (326 kr)
1-2 arbetsdagar
Kudde 'Manne' - Brun
415 kr
1-2 arbetsdagar
Kudde 'Fringe' - Natur
448 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Kudde 'Mottainai' - Multi
503 kr
10-15 arbetsdagar
Kuddfodral 'Inka' 50x50
329 kr
10-15 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Kudde 50x50cm - Vit/Blå/Ockra/Grön
639 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Kudde 'PET' - Taupe 60x40
513 kr
10-15 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Kudde 'PET' - Randig/Grey
679 kr
10-15 arbetsdagar
Kuddfodral 'ALYA' - Vit
625 kr
10-15 arbetsdagar
25
Kudde broderad 'Moln' - Vit
242 kr (323 kr)
99-104 arbetsdagar
Kudde 'Moln' - Vit
441 kr
99-104 arbetsdagar
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Köp kuddar och kuddfodral från House Doctor, Day Home, Ib Laursen och Cozy Living

På Reforma hittar du de senaste trenderna när det kommer till vackra kuddar och kuddfodral. Vill du uppdatera ditt sovrum med en ny härlig inredningsdetalj är det just en ny kudde som är det absolut enklaste och snabbaste sättet att göra detta på. Några varumärken som verkligen sticker ut på kudd-himlen är minst sagt varumärken DAY Home och Cozy Living. Dessa välkända varumärken inom inredning skapar kvalitativa och vackra kuddar och kuddfodral som håller länge och är otroligt snygga och vackra i sin design. Cozy Living med sina makalösa sammetskuddar, DAY Home med sina högkvalitativa och vackert broderade kuddar och varför inte kika in DIXIE som erbjuder mjuka och härliga kuddar gjorda av återvunna PET-flaskor. Att tänka på miljön, även när du handlar kuddar och kuddfodral är av största vikt.

Sammetskuddar, kuddar i linne, kuddar med mönster och våra populära Knut-kuddar!

Hos Reforma hittar du kuddar i alla olika material som du önskar förgylla ditt sovrum med. Välj material på din prydnadskudde utefter vad som passar bäst hemma hos dig. Har du ett vackert överkast i sammet, kanske du vill komplettera detta med sammetskuddar i lite olika färger? Är ditt överkast i tvättat linne blir det otroligt snyggt att kombinera detta med prydnadskuddar i samma vackra material. Just linnekuddar har vi flera av, i olika färger, material, prisklasser och mått. Letar du efter en kudde i storlek 50x50 eller 60x60 så har vi på Reforma en uppsjö av varianter som matchar dina önskemål på mått. Även om du letar efter runda kuddar kan du hos oss hitta en fin rund kudde att lägga på din bäddning.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.