Köp Kuddar på nätet - Kuddar till Sovrummet Online - Bästa priserna på Reforma

Kuddar till sovrum

Upptäck Reformas exklusiva och väl utvalda sortiment av kuddar och kuddfodral till sovrummet. Inred sovrummet och uppgradera din bäddning till nästa nivå med nya kuddar och kuddfodral. Låt dig inspireras och välj bland vårt urval av kuddar olika former, texturer, färger och mönster och våga blanda friskt. Hitta den perfekta kombinationen av kuddar för att fullända sovrummets utseende och bidra till en god natts sömn.

Kuddar och kuddfodral - handla online hos oss på Reforma

Prydnadskuddar är en utav de bästa inredningsdetaljerna när du vill ha en snabb och direkt förändring i sovrummet. Kuddar skapar ett mysigt och uppiffat intryck samtidigt som det är den perfekta möjligheten att få in fler färger och texturer i inredningen. Matcha och ta igen färgerna i till bäddsetet, väggfärgen eller gardinerna med hjälp av flera prydnadskuddar för att få en röd tråd i sovrummet. Våga även leka med texturer och mönster för att skapa ett mer unikt och spännande sovrum. Hos oss hittar du de perfekta kuddarna som kan ge det där uppsvinget i sovrummet som du är ute efter. Öka mysfaktorn med prydnadskuddar i de härliga materialen teddy, manchester eller linne.

Filtrera på
Varumärke
Färg
Material
Pris
Mått
Sortera
60
Kuddfodral 'Ritika' - Rutor 50x50
799 kr (1999 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
26
Kuddfodral 'Wail' - Ljusgrå 50x50
409 kr (549 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
28
Prydnadskudde 'Corduroy' 50x50 - Rost
759 kr (1049 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
40
Kuddfodral 'Corduroy' 70x40 - Choklad
599 kr (999 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
Soffkudde 'Hammond' - Grå
1495 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Kuddfodral 'Scandicci' - Beige
379 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Kuddfodral 'Reguena' - Beige
369 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Kuddfodral 'KUMA' Vit
582 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Kuddfodral 'ALYA' - Vit
599 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Kuddfodral 'RANA' - Vit
582 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Kuddfodral 'AIN' - Blå
499 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Kuddfodral 'AIN' - Brun
499 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Kuddfodral 'AIN' - Grön
499 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Kudde 'I Feel So Soft' - Blå
749 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
50
Kuddfodral 'Lina' - Natur
563 kr (1126 kr)
ca 1-3 v. (beställningsvara)
Köp
Info

Köp kuddar och kuddfodral från trendiga och populära varumärken

Kan man någonsin ha för mycket kuddar i sängen? Vi tror iallafall inte det! Kuddar och kuddfodral bidrar inte bara till komfort utan kan lyfta hela sovrummet till det bättre. Använd kuddar som ett sätt att uttrycka din inredningsstil och känsla, välj bland mängder av olika formgivningar, material och färgskalor för att få till den perfekta atmosfären i rummet. Vi har många varumärken som erbjuder kuddar i hög kvalité och design som är utöver det vanliga. Ett utav våra mest populära varumärken på Reforma när det kommer till prydnadskuddar är det danska design varumärket Nordal. Nordal är ett varumärke vars fokus ligger på att designa trendsäkra möbler och inredningsdetaljer för att kunna passa i dagens moderna och skandinaviska hem. Deras prydnadskuddar är vackert och väl genomtänkt formgivna med speciell inriktning på kombinationen av material. Olika lager och sammanställningar av material ger ett djup i tyget och resten av rummet. De naturnära materialen gör sig dessutom perfekt i ett rum som sovrummet.

Mixa och matcha med kuddar i linne, bomull och sammet

Prydnadskuddar med olika tyger och texturer är något vi på Reforma tycker är viktigt att ha i vårt sortiment. Eftersom kuddar är en enkel detalj att byta ut vill vi att du ska kunna matcha det med inredningen du redan har där hemma, därför har vi också anpassat vårt utbud efter det. Vanliga material i sovrummet är linne, bomull och sammet vilket vi även har mycket av i våra kuddar. Matcha dina linnelakan med prydnadskuddar i linnetyg i olika färger och former eller bryt av med olika material för en mer lekfull effekt. Vi har mycket att erbjuda för att just du ska kunna skapa den ultimata sovrumsmiljön hemma hos dig!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2022 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2022 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!