Köp Sovrumslampa på nätet - Lampor till Sovrummet Online - Bästa priserna på Reforma

Sovrumslampor

Välkommen till Reformas breda utbud av sovrumslampor! Här kan du låta dig inspireras av alla olika typer av vägglampor, bordslampor och taklampor som passar perfekt för att skapa en mysig atmosfär i hemmets viktigaste rum: sovrummet.

Köp prisvärda sovrumslampor online på Reforma

Sovrumsbelysning är otroligt viktigt när du ska inreda ditt sovrum. Experter och inredningsarkitekter rekommenderar att ett rum ska ha minst 5 ljuskällor. I sovrummet kan detta exempelvis vara en taklampa, två vägglampor vid varsin sida av sängen, en bordslampa på fönsterbrädan och en ljuslykta på vägghyllan. Dessa fem ljuskällor är viktiga då du tack vare dessa kan skapa helt olika känslor i rummet, beroende på vilka du väljer att tända. Hos Reforma hittar du därför vägglampor, sänglampor, taklampor, golvlampor och bordslampor som passar perfekt för att lysa upp ditt sovrum på allra bästa och mysigaste sätt!

RESPONSIBLE
Bordslampa 'Tropez'
956 kr
1-2 arbetsdagar
Taklampa - Grön/Guld
788 kr
1-2 arbetsdagar
51
Fabrikslampa vintage - Grå
739 kr (1499 kr)
1-2 arbetsdagar
Vägglampa - 'Club'
1363 kr
1-2 arbetsdagar
25
Taklampa 'Ray' - Svart 70cm
1338 kr (1784 kr)
1-2 arbetsdagar
Taklampa - Glas/Metall
1193 kr
1-2 arbetsdagar
25
Vägglampa 'Astoria' - Mässing
1412 kr (1883 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Tygkabel - Svart
181 kr (241 kr)
1-2 arbetsdagar
Golvlampa - Svart & natur
1482 kr
1-2 arbetsdagar
18
Taklampa 'Oval' - 65cm - Vit
1799 kr (2199 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Vägglampa 'Orbit' - Svart
917 kr (1223 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Vägglampa 'Balloon' - Grå
719 kr (959 kr)
1-2 arbetsdagar
30
Lampfot 'Balder' - Svart 46 cm
409 kr (587 kr)
1-2 arbetsdagar
25
RESPONSIBLE
Taklampa/Pendel 'Tropez' - Natur 82cm
1012 kr (1349 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Vägglampa 'Fullmoon' - Silver Ø 35 cm
498 kr (665 kr)
1-2 arbetsdagar
Lampfot 'Base' - Guld 45 cm
290 kr
1-2 arbetsdagar
20
Golvlampa 'Black' - Metall/Mässing
1453 kr (1819 kr)
1-2 arbetsdagar
Bordslampa 'Lulu' - Grön
1849 kr
1-2 arbetsdagar
Info Köp
Taklampa - Vit/Mässing
1557 kr
1-2 arbetsdagar
25
Vägglampa 'Precise' L - Mässing
791 kr (1055 kr)
1-2 arbetsdagar
1  2  3  4  5  6  7  8  ..12  Nästa »  |  Visa alla

Sovrumsbelysning från Globen Lighting, House Doctor, Nordal, Hubsch, Madam Stoltz och HK living

Letar du efter sovrumsbelysning som håller hög designgrad och som kommer hålla sig både trendig och fungerande i många år framöver? Då har du hamnat helt rätt! Hos Reforma hittar du populära bordslampor, golvlampor, taklampor och vägglapor från välkända varumärken så som House Doctor, Globen Lighting, Hubsch och Madam Stoltz. I ett sovrum är den kanske viktigaste ljuskällan just vägglampan du väljer att ha bredvid sängen och taklampan. Hos Reforma hittar du flera olika sovrumskompatibla lampor som skapar en mysig känsla i detta viktiga rum. Som taklampa rekommenderar vi en mysig variant så som en taklampa med fjädrar, som påminner om ett vackert moln. Till vägglampan bredvid sängen är det viktigt att den är både snygg och fyller en praktisk funktion när du ska läsa om kvällarna.

Handla vintage lampor och moderna lampor till sovrummet på nätet

Hos Reforma kan du hitta allt från rustika vintagelampor till modern belysning. Vill du exempelvis smycka ditt sovrum med en rustik vägglampa gjord av återvunna material? Eller kanske en äkta vintage lampa som tidigare använts i industrier? Då kan du hos Reforma snabbt och smidigt klicka hem en sådan för att ge din sovrumsinredning den där unika och häftiga känslan! Faller du istället åt det mer moderna och/eller lyxiga hållet rekommenderar vi en lampa till ditt sovrum som påminner om sådana lampor vi ofta ser på välinredda lyxhotell. Låt dig inspireras när du kollar igenom vårt breda utbud av sovrumsbelysning och välj den sovrumslampa som du gillar mest! Välkommen till Reforma när du ska handla belysning till ditt sovrum på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.