Köp Sovrumslampa på nätet - Lampor till Sovrummet Online - Bästa priserna på Reforma

Lampor

Välkommen till Reformas breda utbud av sovrumslampor! Här kan du låta dig inspireras av alla olika typer av vägglampor, bordslampor och taklampor som passar perfekt för att skapa en mysig atmosfär i hemmets viktigaste rum: sovrummet.

Köp prisvärda sovrumslampor online på Reforma

Sovrumsbelysning är otroligt viktigt när du ska inreda ditt sovrum. Experter och inredningsarkitekter rekommenderar att ett rum ska ha minst 5 ljuskällor. I sovrummet kan detta exempelvis vara en taklampa, två vägglampor vid varsin sida av sängen, en bordslampa på fönsterbrädan och en ljuslykta på vägghyllan. Dessa fem ljuskällor är viktiga då du tack vare dessa kan skapa helt olika känslor i rummet, beroende på vilka du väljer att tända. Hos Reforma hittar du därför vägglampor, sänglampor, taklampor, golvlampor och bordslampor som passar perfekt för att lysa upp ditt sovrum på allra bästa och mysigaste sätt!

63
Bästsäljare
Bordslampa 'Triple' - Svart/Mässing
399 kr (1069 kr)
1-2 arbetsdagar
Taklampa - Bambu
1019 kr
1-2 arbetsdagar
15
Taklampa - Grön/Guld
581 kr (683 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Lampa 'Funnel' - Silver
51 kr (85 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Bordslampa 'Tropez'
894 kr
1-2 arbetsdagar
15
Golvlampa Buckle Head - Svart
1510 kr (1777 kr)
1-2 arbetsdagar
Ljusslinga - Vit
860 kr
1-2 arbetsdagar
Lampfot 'Base' - Krom 55 cm
373 kr
1-2 arbetsdagar
Golvlampa 'Arc' - Svart
3527 kr
1-2 arbetsdagar
42
Populär
Bordslampa 'Play' - Svart
595 kr (1019 kr)
1-2 arbetsdagar
Bordslampa 'Oscar' (L)
1999 kr
1-2 arbetsdagar
40
RESPONSIBLE
Original industrilampa - Järn/Glas
2585 kr (4309 kr)
1-2 arbetsdagar
Lampa 'Mushroom'
1042 kr
1-2 arbetsdagar
14
Taklampa 'Sandy 1' - Svart
779 kr (909 kr)
1-2 arbetsdagar
1  2  3  4  5  6  7  8  ..14  Nästa »  |  Visa alla

Sovrumsbelysning från Globen Lighting, House Doctor, Nordal, Hubsch, Madam Stoltz och HK living

Letar du efter sovrumsbelysning som håller hög designgrad och som kommer hålla sig både trendig och fungerande i många år framöver? Då har du hamnat helt rätt! Hos Reforma hittar du populära bordslampor, golvlampor, taklampor och vägglapor från välkända varumärken så som House Doctor, Globen Lighting, Hubsch och Madam Stoltz. I ett sovrum är den kanske viktigaste ljuskällan just vägglampan du väljer att ha bredvid sängen och taklampan. Hos Reforma hittar du flera olika sovrumskompatibla lampor som skapar en mysig känsla i detta viktiga rum. Som taklampa rekommenderar vi en mysig variant så som en taklampa med fjädrar, som påminner om ett vackert moln. Till vägglampan bredvid sängen är det viktigt att den är både snygg och fyller en praktisk funktion när du ska läsa om kvällarna.

Handla vintage lampor och moderna lampor till sovrummet på nätet

Hos Reforma kan du hitta allt från rustika vintagelampor till modern belysning. Vill du exempelvis smycka ditt sovrum med en rustik vägglampa gjord av återvunna material? Eller kanske en äkta vintage lampa som tidigare använts i industrier? Då kan du hos Reforma snabbt och smidigt klicka hem en sådan för att ge din sovrumsinredning den där unika och häftiga känslan! Faller du istället åt det mer moderna och/eller lyxiga hållet rekommenderar vi en lampa till ditt sovrum som påminner om sådana lampor vi ofta ser på välinredda lyxhotell. Låt dig inspireras när du kollar igenom vårt breda utbud av sovrumsbelysning och välj den sovrumslampa som du gillar mest! Välkommen till Reforma när du ska handla belysning till ditt sovrum på nätet!