Rumsavdelare 'Nordisk' - Ek/Natur - Reforma Sthlm
RESPONSIBLE

Rumsavdelare 'Nordisk' - Ek/Natur

3440 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 95-100 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i november

Vår unika prisgaranti

 • Produktserien Nordisk från det danska varumärket Hubsch speglar skandinavisk möbeldesign när den är som bäst. Snyggt och stilrent i sin enkelhet. Möbler av kvalitet som med sina varma levande material och mjuka former för tankarna till skärgårdsmiljö. Rumsavdelare är perfekt för det mindre hemmet eller som vacker dekoration i det större rummet. Fungerar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet. Denna stilrena rumsavdelare från danska Hubsch är gjord i massiv FCS-märkt ek som bara blir vackrare med tiden. Upptäck fler möbler från det omtyckta varumärket Hubsch!
  Höjd: 140 cm
  Längd: 70 cm
  Material: 100% FSC-certifierat ekträ.
  Färg: Natur
  Varumärke: Hübsch
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  RESPONSIBLE
  Skulptur 'Almada Heart' - Natur
  299 kr
  52-57 arbetsdagar

  Andra köpte även

  RESPONSIBLE
  Vägghängare 'Antik' - Svart
  237 kr
  1-2 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Skohylla 'Sandee' 100 - Ek/Grå
  3899 kr
  14-19 arbetsdagar
  Skrivbord 'Barbier' - Valnöt
  5733 kr
  1-2 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.