Rustik vägghylla - Återvunnet trä - Reforma Sthlm
RESPONSIBLE

Rustik vägghylla - Återvunnet trä

609 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 10-15 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • Vägghylla i robust och mycket dekorativ design. Hyllan är med råjärnsuspension och hyllan är en bit rustikt patinerat återvunnet trä. Vägghyllan är perfekt i många olika rum och precis där rummet saknar ett distinkt avtryck - entrén, badrummet, köket, butiken eller kaféet. Våra många nya rå ljusstakar passar perfekt på den här hyllan.
  Bredd: 80 cm
  Djup: 15 cm
  Finish: Lackerad
  Höjd: 64 cm
  Material: 100% Återvunnet trä med hängare i metall - notera att du varje produkt är unik kan variation i finsh förekomma.
  Färg: Brun , Natur
  Varumärke: Trademark Living
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  20
  RESPONSIBLE
  Vägghylla 'Kaspian' - Natur
  1599 kr (1999 kr)
  10-15 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Hylla 'Reg' M - Natur
  1599 kr
  10-15 arbetsdagar
  20
  Vägghylla 'Fyra' - Brun
  1759 kr (2199 kr)
  1-2 arbetsdagar

  Andra köpte även

  13
  RESPONSIBLE
  Julgranspynt 'Onion' - Mörkröd
  69 kr (79 kr)
  1-2 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.