Sidobord 'Everett' - Svart - Reforma Sthlm
10
RESPONSIBLE

Sidobord 'Everett' - Svart

12495 kr / 11246 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 10-15 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i november

Vår unika prisgaranti

 • Från varumärket Rowico hittar du det här moderna och stilrena sidobordet. Sidobordet har en modern borstad yta i svartmålad ek där det kan förekomma kvistar som är med och bidrar till möbelns äkta träkänsla. Innanför trädörrarna hittar du ett fast trähyllplan och du får en exklusiv känsla med hjälp av den mjukstängande soft-close funktionen till dörrarna som öppnas och stängs med metallhandtag. Passar alldeles utmärkt i hall eller vardagsrum med din favoritinredning uppe på. Möbeln består av FSC 100% trä. Finns även i färgen natur.
  Bredd: 160 cm
  Djup: 41 cm
  Finish: Lackerad
  Höjd: 75 cm
  Material: hela lameller från kant till kant. Stålborstad yta , med pulverlackad svart metall i sandstruktur i underredet. , Tillverkad av massiv svartlackerad FSC®-certifierat ek med 30mm tjock massiv svartlackad Europeisk ask
  Maxbelastning: 50 kg
  Färg: Svart
  Varumärke: Rowico
  Levereras monterad: Delvis monterad
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  50
  Sideboard 'Lux' - Svart/Mässing
  4749 kr (9499 kr)
  1-2 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Byrå 'Halmar' - Natur/Svart
  4999 kr
  10-15 arbetsdagar

  Andra köpte även

  Träbänk 'Nadi'
  627 kr
  1-2 arbetsdagar
  40
  RESPONSIBLE
  Karmstol 'Aspa' - Mörkbrun (Andrahandssortering)
  1499 kr (2499 kr)
  10-15 arbetsdagar
  Info Köp
  33
  Matbord 'Round' - Ø120 Mörkt trä
  1999 kr (2999 kr)
  10-15 arbetsdagar
  33
  RESPONSIBLE
  Runt matbord - Trä Ø110
  1999 kr (2999 kr)
  1-2 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.