Sidobord/soffbord 'Pepper' - Köp på Reforma Sthlm
RESPONSIBLE

Sidobord/Soffbord 'Pepper'

2287 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 10-15 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i november

Vår unika prisgaranti

 • "Ek är det absolut hetaste just nu. Vi ser pjäser i ek och ekfaner hos alla de hetaste varumärkena den här säsongen, gärna i kombination med andra nordiska träslag. Det här är ett snyggt sidobord i ett vackert utförande från det nederländska varumärket Zuiver, där det mörkbruna skiftar perfekt med det ljusbruna i det snygga materialet. Vi älskar också den praktiska formen i detta smarta sidobord. Lika snyggt blir det i ett större vardagsrum som i en enrumslägenhet som präglas av compact living-stilen. Matcha gärna med blockljus och vintageinspirerade eller loppisfyndade ljusstakar i någon av säsongens trendmetaller!Denna artikel är ""Recycled"" vilket betyder att denna artikel är tillverkad av helt och hållet, eller delvis, återvunna material. Gör ett mer miljömässigt hållbart val genom att klicka hem denna artikel och minska din belastning på vår jords resurser!"
  Diameter: 40 cm
  Finish: Lackat
  Höjd: 35 cm
  Material: Ben av metall och skiva av ekfanér
  Maxbelastning: 25 kg
  Maxvikt: 25 kg
  Skötselråd: Rengör med lätt fuktad trasa.
  Tjocklek Bordsskiva: 5 cm
  Färg: Brun , Natur
  Varumärke: Zuiver
  Levereras monterad: Nej
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  RESPONSIBLE
  Sidobord 'Lanipa' - Natur/Svart
  3399 kr
  10-15 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Sidobord 'Rattan' - Natur/Svart
  1199 kr
  10-15 arbetsdagar

  Andra köpte även

  Kontorsstol 'Nikki' - Brun
  4010 kr
  1-2 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Byrå 'Prime' 5 lådor - Valnöt/Mässing
  8499 kr
  1-2 arbetsdagar
  Vintage Skåp 'Lico'
  5733 kr
  17-22 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.