Sidobord 'Terra' - Mountain - Reforma Sthlm

Sidobord 'Terra' - Mountain

2899 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 1-2 dagar
 
Lägg i kundvagnen

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

 • Detta slående sidobord har en stark karaktär och atmosfär. 'Stim' sidobordet är ett bord av det holländska märket BePureHome. Bordet är gjort av keramik, formad av en handgjord form och har en glansig finish. Den enkla ytan skapar ett lyxigt utseende, vilket ger det lilla bordet ett mycket intressant utseende.
  Bredd: 33 cm
  Höjd: 45 cm
  Maxbelastning: 15 kg
  Skötselråd: Rengör med lätt fuktad trasa. Varning! En smal tryckpunkt kan göra att keramiken spricker eller går sönder, därför krävs en jämn viktfördelning.
  Material: bränd lera. De keramiska föremålen i våra kollektioner är glaserade med ett matt eller glansigt lager, detta ger ett slående utseende och extra skydd av materialet. Våra keramiska föremål är lämpliga för inomhus- och utomhusbruk, Keramik bildas av gjuten, men tål inte hårt regn och frost. Keramik är extremt värmebeständig men kan vara ganska porös vid grov hantering, noggrant underhåll rekommenderas därför.
  Maxvikt: 15 kg
  Färg: Grå
  Varumärke: BePureHome
  Levereras monterad: Ja
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
  CO2e-utsläpp: Under beräkning
  Ursprungsland: Kina

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

  ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
  Ange koden i kassan när du handlat klart.
  Tack för att du prenumererar!
  Ny kund? 
  Få 5% rabatt på ditt första köp.
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
  Thank you for subscribing!