Sittpuff 'Retro' - Manchester/Guld - Reforma Sthlm
25

Sittpuff 'Retro' - Manchester/Guld

6153 kr / 4615 kr
(MVA og toll inkl)

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i november

Vår unika prisgaranti

 • Lyxig, otroligt bekväm och mjuk sittpuff i en modern design och retro färg samt textil. Denna puff/soffa har en metallstomme med svartlackade smala svarta ben samt en mjuk guld/brun/orange färg på machestertyget för retrokänslan. Passar in i alla hem som behöver livas upp och saknar det coola intrycket. HK Living är ett hollänskt varumärke som tillverkar möbler och inredning i traditionell bas med modern touch och känsla.
  Bredd: 65 cm
  Höjd: 46 cm
  Längd: 72 cm
  Material: Fyllning och kropp: - Kropp: Träfiber, Lövträ, Hårdbräda - Sitsfyllning: HR 33032 skum + fjädrar - Bakfyllning: blandning av fjädrar och skumflingor - Ben: Svart pulver belagd metall - Tygbeläggningsspecifikationer: - Täckningssammansättning: 100% polyester - Bindning: T / C - Materialvikt: 580 g / lm - Tullnummer: 60053700 - Slitstyrka: (EN ISO 12947 1 & 2): 55.000 Martindale
  Skötselråd: Torkas av med fuktig trasa.
  Färg: Brun , Orange
  Varumärke: HK Living
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  RESPONSIBLE
  Sittpuff 'Pretty' - Grå
  1999 kr
  10-15 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Sittpuff 'Pretty' - Beige
  1999 kr
  10-15 arbetsdagar

  Andra köpte även

  Träbänk 'Nadi'
  613 kr
  1-2 arbetsdagar
  20
  Stol 'Alta' - Natur
  1999 kr (2499 kr)
  1-2 arbetsdagar
  Info Köp
  40
  RESPONSIBLE
  Karmstol 'Aspa' - Mörkbrun (Andrahandssortering)
  1499 kr (2499 kr)
  10-15 arbetsdagar
  Info Köp

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.