Skärbräda - Återvunnet trä - Reforma Sthlm
RESPONSIBLE

Skärbräda - Återvunnet trä

317 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • "Trä i olika former och utföranden har alltid varit viktigt för den som vill inreda stilfullt och elegant. Det går att variera i all oändlighet och är användbart till det mesta. Just nu är det hetaste tipset att matcha olika träslag med varandra. Detta skapar en snygg volym i blickfånget och gör att fantasin och kreativiteten släpps loss. Den här fräscha skärbrädan med ursnygg patina från det trendiga danska varumärket Nordal fixar stilen på ett kick. Matcha denna med snygga redskap, vackra dukar och retroinspirerad dukning. När du inte använder den kan den med fördel få dekorera din köksvägg!Denna artikel är ""Recycled"" vilket betyder att denna artikel är tillverkad av helt och hållet, eller delvis, återvunna material. Gör ett mer miljömässigt hållbart val genom att klicka hem denna artikel och minska din belastning på vår jords resurser! Notera att då alla dessa är unika i sitt slag kan avvikelser från mått vara."
  Bredd: 21 cm
  Höjd: 6 cm
  Längd: 45 cm
  Material: 100% Återvunnet trä
  Färg: Brun
  Varumärke: Nordal
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  15
  Skärbräda 'Bread' - Trä
  317 kr (373 kr)
  1-2 arbetsdagar
  20
  Skärbräda 'Marblelous' - Vit S
  306 kr (382 kr)
  1-2 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Skärbrädor 3 delar - Teak
  485 kr
  41-46 arbetsdagar
  15
  Skifferplatta 30x10 cm - Svart
  34 kr (40 kr)
  1-2 arbetsdagar
  Info Köp

  Andra köpte även

  16
  Krok - Svart/Smidesjärn
  37 kr (44 kr)
  1-2 arbetsdagar
  15
  RESPONSIBLE
  Lampskärm 'Diya' - Grå/Brun
  541 kr (637 kr)
  1-2 arbetsdagar
  28
  Kuddfodral 'Inka' 50x50
  282 kr (389 kr)
  1-2 arbetsdagar
  15
  Lampa 'Coso' - Batteridriven
  220 kr (259 kr)
  1-2 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.