Stol 'Living' - M?ssing - Reforma Sthlm
13
RESPONSIBLE

Stol 'Living' - Mässing

2299 kr / 1999 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: Utgått

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • En fantastisk loungestol i mässingsskimrande järn från det coola inredningsföretaget Trademark Living. Den här stolen har en perfekt mässingsfinish som passar till det mesta i ditt hem. Ställ den vid ett överdimensionerat matbord i något av de trendiga skandinaviska träslagen ask, björk eller ek för en vacker effekt. Det är också en god idé att matcha den med detaljer i mässing ? varför inte ett par sköna ljusstakar eller glimrande krukor? Vi tror att du med fördel kan kombinera flera exemplar av denna snygging tillsammans i en större grupp av sittplatser. Den här produkten kommer också i en kromfärgad finish som vi älskar!
  Bredd: 54 cm
  Djup: 47 cm
  Höjd: 80 cm
  Material: järn
  Färg: Mässing
  Varumärke: Trademark Living
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  15
  Fåtölj 'Dion' - Sammet/Olivgrön
  2770 kr (3259 kr)
  10-15 arbetsdagar
  15
  RESPONSIBLE
  Stol 'Montmartre' - Vintage vit
  722 kr (849 kr)
  1-2 arbetsdagar
  Info Köp
  15
  RESPONSIBLE
  Stol 'Alma' - Natur
  1699 kr (1999 kr)
  12-17 arbetsdagar
  Info Köp
  15
  Stol 'Forma' - Svart
  577 kr (679 kr)
  25-30 arbetsdagar
  Info Köp

  Andra köpte även

  RESPONSIBLE
  Väggdekor - Palm (L)
  688 kr
  146-151 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Äppellåda - Vintage
  339 kr
  1-2 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.