Taklampa 'Irish' - Grå/Silver - Reforma Sthlm
25

Taklampa 'Irish' - Grå/Silver

1329 kr / 997 kr
(MVA og toll inkl)

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • IRISH är en snygg hängande lampa i glas med med en svartmetallisk yta från varumärket Nordal. Passar lika bra att hänga i vardagsrummet som över matbordet! Lampan är en del av en serie av flera produkter och just denna design erjuds även i en större storlek. Lampans sladd är 150 cm lång och täcks delvis av svart textil. För denna lmapa används LED-lampor med max watt 25Wx2.
  Diameter: 23 cm
  Höjd: 23 cm
  Material: Bas av metall och kupa av glas.
  Max Watt: 25 W
  Sockel: G9
  Färg: Grå , Silver
  Varumärke: Nordal
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  Taklampa - Bambu/Natur
  1677 kr
  73-78 arbetsdagar

  Andra köpte även

  Träbänk 'Nadi'
  727 kr
  1-2 arbetsdagar
  Träbänk 'Nadi' - (L)
  1041 kr
  11-16 arbetsdagar
  Pall 'Arvid' Ø 30 cm
  493 kr
  46-51 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.