Trädgårdsbänk 'Bambu' - Natur/Vit | | | Reforma Sthlm
37
RESPONSIBLE

Soffbord / Trädgårdsbänk 'Bambu' Andrahandssort.

1949 kr / 1229 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 1-2 dagar
 
Lägg i kundvagnen

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

 • Skapa den där underbara oasen på din balkong eller uteplats som du alltid drömt om. Denna bohemiska trädgårdsbänk är perfekt som extra sittplats runt soffgruppen eller matbordet. Inred din utedel hemma med denna fina bamubänk / bambusoffbord för att skapa den perfekta och avslappnande atomosfären för varma sommardagar.

  OBS! Dessa bänkar säljs som "andrahandssortering" pga att det på  vissa av bänkarna saknas skruvhål (som man enkelt kan ornda själv med en borrmaskin eller genom att använda skruvdragare så att hålen inte behövs), har träsprixkor och/eller att vissa av bänkarna saknar vissa skruvar/reservdelar. Dessa är dock av standardmått och kan enkelt köpas på närmaste bygghandel, Clas Ohlson etc.
  Höjd: 45 cm
  Längd: 90 cm
  Bredd: 40 cm
  Material: Tillverkad av bambu.
  Maxbelastning: 100 kg
  Färg: Natur
  Skötselråd: Tål inga starka kemikalier. Försök hålla materialet torrt och rent, för längre livstid minimera exponeringen i direkt solljus.
  Varumärke: Garden Prestige
  Levereras monterad: Nej
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
  CO2e-utsläpp: 6,77 kg
  Varav emballage: 13%
  Varav material: 20%
  Varav energi: 24%
  Varav transport: 43%

  omdömen (3)

  3 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

  ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
  Ange koden i kassan när du handlat klart.
  Tack för att du prenumererar!
  Ny kund? 
  Få 5% rabatt på ditt första köp.
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
  Thank you for subscribing!