Trädgårdssoffa 'Sole' - Bambu - Reforma Sthlm

Trädgårdssoffa 'Sole' - Bambu

6287 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 28-33 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • Åh vilken underbart snygg trädgårdssoffa i bohemisk bambu från det coola danska varumärket Bloomingville. Den här fina sittplatsen är perfekt både för den större balkongen och för en lummig trädgårdsoas, särskilt om du kombinerar den med sköna loungestolar och fåtöljer i olika träslag. Den sköna dynan är i en snygg polyesterfinish som går bra ihop med andra kuddar och plädar i olika kulörer. Bambu är dessutom otroligt snyggt tillsammans med rotting och andra bohemiskt kodade material. Tillsammans med terracottakrukor och stengods skapas en romantisk känsla som prickar alla trendboxar under den här säsongerna.
  Avtagbar Klädsel: Ja
  Bredd: 77 cm
  Djup: 65 cm
  Höjd: 75 cm
  Längd: 175 cm
  Material: Stomme i bambu och kudde i 100% polyester.
  Maxvikt: 240 kg
  Sittdel Material: Polyester
  Sittdjup: 65 cm
  Sitthöjd: 42 cm
  Skötselråd: Om bambu utsätts för fukt kommer den att absorbera damm och smuts och färgen blir grå med tiden. Vi rekommenderar att du placerar möbeln i täckt område. Rengör med fuktig trasa och gnugga in med testad furuolja. Tvätta dynor på 30 grader
  Stomme: Bambu
  Tvättråd: Tvätta dynor på 30 grader
  Färg: Natur
  Varumärke: bloomingville
  Levereras Monterad: Nej
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  Bänk 'Virum' - Svart
  2039 kr
  107-112 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Skolbänk och bord - Blå/Vintage
  4309 kr
  10-15 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Mindre bänk - Ek trä
  1757 kr
  35-40 arbetsdagar

  Andra köpte även

  RESPONSIBLE
  Stol 'Brooklyn' - Vit
  799 kr
  1-2 arbetsdagar
  Info Köp

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.