Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
Kampanj

Bäddsoffa 'Texas' - Ljusgrå

12499 kr
 

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
Stilig och rymlig tre-sits bäddsoffa med schäslong från vårt eget varumärke Reforma. Bäddsoffan har en varm och beige ton. Den funkar till många olika inredningsstilar och passar därför in i de flesta hem. Addera ljusare filt och kuddar till soffan för en snygg finish. Det här kommer bli din favoritplats att mysa och koppla av i. Soffan gär även att justera till ordentlig säng som mäter 120 cm i bredd som rymmer två personer bekvämt. Det går fint att montera schäslongen på vilken sida du vill. 

Tvätt- och skötselanvisningar: För att säkerställa lång hållbarhet rekommenderar vi att impregnera soffan före användning. Undvik direkt solljus för att förhindra att soffan bleknar och använd möbelvård vid rengöring. Tyget är slitstarkt, men det finns alltid en risk för noppor i textilier på grund av överskottsfibrer som lossnar från tyget. Skulle det uppstå noppor finns det noppborttagare som kan användas med gott resultat. För våra soffor med avtagbart överdrag hittar du tvättanvisningen på insidan av tyget.


Produktspecifikation
Bredd: 285 cm
Höjd: 46, 86 cm
Längd/Djup: 110 cm
Sittbredd: 275 cm
Sittdjup: 60 cm
Sitthöjd: 46 cm
Antal sittplatser: 3-sits
Avtagbar klädsel: Nej
Färg: Grå
Material: Stoppning i skum och klädsel i tyg tillsammans med ben av eukalyptusträ.
Ryggdel Material: Skum , Textil
Sittdel Material: Skum , Textil
Stomme: Plywood
Varumärke: Reforma
Levereras monterad: Nej
CO2e-utsläpp: 913 kg
Varav emballage: 1%
Varav material: 69%
Varav energi: 26%
Varav transport: 4%
Ursprungsland: Kina
Omdömen
Medelbetyg 5 av 5 Antal betyg 1
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.
Omdöme 5 av 5
Luciana Simoes
|
2022-06-16
Stylish and comfortable sofa! The fabric looks much nicer than in the picture (light gray colour). To open the bed into its full width you need to unscrew the schäslong part, but it is very easy to lower the back to get a narrower bed.
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.