Trälåda 'Lera' - Vit/Trä | | |
RESPONSIBLE

Trälåda 'Lera' - Vit/Trä

449 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 29-34 arbetsdagar

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i december

Vår unika prisgaranti

 • Snygg trälåda i rustik stil! Denna klassiska trälåda är den perfekta förvaringen och kan anpassas helt till platsen den står på. Trälådor ger dig oändligt med möjligheter till både praktisk och snygg inredning. För dig som går igenom hemmet eller uteplatsen för att minska på prylarna blir genomtänkta förvarningssystem oslagbara. Något som du prydligt kan förvara i trälådan inomhus är toalettartiklar, samlarsaker, kontorsartiklar mm och utomhus är lådan perfekt att fylla med redskap, blommor, dynor mm. Möjligheterna är som sagt oändliga! Vänd lådan upp och ned så har du även ett supersnyggt bord. Lägg en bordskiva ovanpå eller ett större fat så känns det genast mycket trevligt att servera fikat på den fina trälådan.
  Bredd: 45 cm
  Djup: 31 cm
  Material: Trä
  Höjd: 24 cm
  Färg: Natur, Vit
  Varumärke: Vintage
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
  CO2-utsläpp: Under beräkning
  Ursprungsland: Polen

  Toppsäljarna i denna kategori

  41
  RESPONSIBLE
  Trälåda 'Vetekorn' - Vit/Trä
  249 kr (419 kr)
  1-2 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Trälåda 'Box recycled' - Trä
  1343 kr
  10-15 arbetsdagar
  7
  Lådor 'File' - Grå (M)
  367 kr (394 kr)
  1-2 arbetsdagar

  Andra köpte även

  Mugg 'Sandrine' Ø 10.5 cm - Blå
  155 kr
  1-2 arbetsdagar
  Info Köp
  60
  Poster - New York Foto
  fr. 112 kr (fr. 279 kr)
  1-2 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Vägghängare 'Antik' - Svart
  197 kr
  16-21 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.