Dynor & Plädar - Utemöbler| | [TEXT_KORT]

DYNOR & PLÄDAR

Välkommen till Reformas utbud av dynor och plädar som passar perfekt till uteplatsen! Här har vi valt ut massor av plädar och dynor i en mängd olika stilar och material som garanterat kommer förlänga sommarkvällarna långt in på hösten.

Handla dynor och plädar till uteplatsen hos Reforma

Det finns få saker som som höjer mysfaktorn i ett rum så mycket som att fylla upp en soffa eller fåtölj med det med med mysiga textilier - detta är självklart inget undantag när det kommer till dina utemöbler. Med dessa snygga dynor och plädar av hög kvalitet ger du dina utemöbler ett lyft samtidigt som de bidrar till ökad komfort som garanterat kommer sätta guldkant på dina sommarkvällar. Eftersom vi på Reforma värnar om miljön är vi lite extra stolta över att även kunna erbjuda plädar och filtar till dina utemöbler framtagna i hållbart material.

Filtrera på
Varumärke
Färg
Designstil
Pris
Sortera
30
Kudde 'Portland' - Mörkgrå
387 kr (549 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
50
Pläd/Filt 'Yoga' - Naturvit
599 kr (1198 kr)
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
10
Dyna 'Gerda' - Grå
743 kr (825 kr)
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
10
Dyna 'Gerda' - Beige
617 kr (685 kr)
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
25
Dynset 'Östersund' - Grå
2549 kr (3399 kr)
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
24
Dyna 'Lagerfors' - Svart
419 kr (549 kr)
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
10
Dyna 'Franca' - Gul
707 kr (785 kr)
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
10
Dyna 'Franca' - Brun
707 kr (785 kr)
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
25
Dyna 'Norrahamn' - Vit
1879 kr (2499 kr)
10-15 arbetsdagar
Köp
Info

Sätt guldkant på dina utemöbler

Ta mysfaktorn på din altan eller uteplats till nya höjder genom att inreda din uteplats som vilket annat rum som helst i hemmet. Fyll upp en inbjudande förvaringskorg med plädar för dina frusna gäster på när hösten börjat smyga sig på eller testa att liva upp uterummet genom att mixa och matcha dynor till dina utemöbler i olika härliga mönster och färger för den extra lekfulla känslan på sommarfesten. Kombinera dina dynor och plädar med en härlig utematta för den extra ombonade känslan och förläng sommaren långt in på hösten!

Handla dynor och plädar till dina utemöbler enkelt på ett tryggt och online hos Reforma Sthlm

Hos oss på Reforma Sthlm kan du enkelt och smidigt handla dina dynor & plädar online med snabba och smidiga leveransalternativ. Lagerhållna varor skickas oftast samma dag som du lägger din beställning och utöver det erbjuder vi givetvis även säkra och trygga betalningsalternativ, smidiga returprocesser och har du några frågor om din beställning finns givetvis vår tillmötesgående och hjälpsam kundtjänst här för att hjälpa dig. Välkommen att köpa dina plädar & dynor till dina utemöbler hos Reforma Sthlm!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!