Vägglampa 'Twice' - Svart - Reforma Sthlm
Vägglampa 'Twice' - Svart - House Doctor
Vägglampa 'Twice' - Svart - House Doctor
Vägglampa 'Twice' - Svart - House Doctor
Vägglampa 'Twice' - Svart - House Doctor

Vägglampa 'Twice' - Svart

1310 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 6-9 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 499 kr

Köp nu, betala i februari

Vår unika prisgaranti

 • Produktinformation
 • Letar du efter en lampa som kommer ge ditt hem personlighet och karaktär? Om ja, är lampan 'Twice' det rätta alternativet för dig. Med denna underbara lampa från House Doctor får du en helt fantastisk vägglampa som är en vacker dekoration för vilken vägg som helst i ditt hem. Dess vackre design och mysiga belysning gör denna lampa till ett perfekt komplement till din övriga inredning. Kombinationen av svart järn, svart glas och genomskinligt vitt glas skapar en cool och alternativ look som kommer att pryda ditt hem på ett underbart vis. 'Twice' 17 cm i längd och behöver en E14-lampa med max. 40W. Använd lampan som en mysig ljuskälla och en vacker väggdekoration. Lampan är handgjord vilket innebär att färg, storlek och form kan variera.

  Bredd: 50 cm
  Material: Glas, Järn
  Mått: L: 17 CM
  Färg: Svart
  Varumärke: House Doctor
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   0

  Toppsäljarna i denna kategori

  Andra köpte även

  50
  Bästsäljare
  Stol 'Montmartre' - Stål Matt
  599 kr (1199 kr)
  1-2 arbetsdagar
  Info Köp
  Träbänk 'Nadi'
  687 kr
  17-20 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att f ördubbla denna siffra under 2021.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.