Vas 'Monterosso' - Vit | | |

Vas 'Monterosso' - Vit

579 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 16-21 arbetsdagar
 
Lägg i kundvagnen

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

 • Möt Monterosso - en keramikkruka som smälter samman jordnära toner med modern elegans. Med sina harmoniska färgnyanser av beige och brun skapar Monterosso en varm och välkomnande atmosfär i ditt hem. Med en höjd på 22 cm är denna kruka tillverkad med noggrannhet och erbjuder mångsidiga möjligheter för att lyfta din inredning. Monterosso är inte bara en kruka: den är en trendig inredningsdetalj som hyllar det naturliga och förmedlar en känsla av frid och harmoni. Placera den som den är för att framhäva dess eleganta form och jordnära toner, eller fyll den med några vackra kvistar för att ge den extra liv och rörelse. Tillverkad i keramik utstrålar Globe en känsla av gedigen kvalitet och långvarighet. Den passar lika bra på en sideboard, hylla eller matbord och blir genast en blickfångande detalj i rummet. Med sin trendiga och tidlösa design är Globe en perfekt komplettering till olika inredningsstilar. Den representerar en modern och sofistikerad estetik som integrerar naturens skönhet i ditt hem. Med denna kruka får du inte bara ett dekorativt inslag, utan också en möjlighet att skapa en lugnande och stilfull atmosfär i varje hörn av ditt hem.
  Höjd: 22 cm
  Diameter: 18 cm
  Material: Form i keramik
  Färg: Vit
  Varumärke: Reforma
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
  CO2e-utsläpp: Under beräkning
  Ursprungsland: Kina

  Toppsäljarna i denna kategori

  Vas 'Santander' 18 cm- Svart
  579 kr
  10-15 arbetsdagar
  Köp
  Info
  Vas 'Genoa' - Vit
  439 kr
  10-15 arbetsdagar
  Köp
  Info
  Vas 'Terni' - Vit
  459 kr
  10-15 arbetsdagar
  Köp
  Info
  Vas 'Genoa' - Ljusgrå
  439 kr
  10-15 arbetsdagar
  Köp
  Info

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

  ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
  Ange koden i kassan när du handlat klart.
  Tack för att du prenumererar!
  Ny kund? 
  Få 5% rabatt på ditt första köp.
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
  Thank you for subscribing!