Bokhylla 'Factory' Järn - Reforma Sthlm

Bokhylla 'Factory' - Metall

5572 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 10-15 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • Vilken underbar hylla med flera smidiga hyllor att placera dina favoritsaker på! Den här smarta pjäsen från det underbara danska designvarumärket Ib Laursen kommer att få ditt vardagsrum att stiga på trendskalan på ett litet kick! Vi tror att du kan investera i flera exemplar för en rustik och intellektuell känsla. Den funkar lika bra som bokhylla som en prydnadsplats för vaser och krukor. Den svarta finishen passar bra ihop med det mesta, och du kan enkelt skapa en fin kontrast till andra kulörer och nyanser. Hur fint vore det till exempel inte att låta den bli vän med dina byråer och skrivbord i ljusa skandinaviska träslag?
  Bredd: 42 cm
  Höjd: 177 cm
  Längd: 61 cm
  Material: Tillverkad av metall
  Färg: Svart
  Varumärke: Ib Laursen
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  RESPONSIBLE
  Hylla 'Bolivar' - Ek/Svart
  3899 kr
  10-15 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Bokhylla 'Decortie' - EK
  3199 kr
  10-15 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Bokylla 'Sauna' - EK
  1599 kr
  10-15 arbetsdagar
  20
  Bokhylla 'Colin' 118x129 - Valnöt/Svart
  3039 kr (3799 kr)
  1-2 arbetsdagar

  Andra köpte även

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.