Bestick - DUKNING| | [TEXT_KORT]

Bestick

Välkommen till Reformas breda utbud av bestick! Här kan du välja och vraka bland mängder av bestick som garanterat lyfter din dukning både till vardag och fest! Vare sig du är ute efter de perfekta besticken till middagsbordet, en uppsättning snygga salladsbestick eller bestick för barn har Reforma de rätta besticken för alla för dig.

Handla bestick i hög kvalitet online hos Reforma Sthlm

När du ska duka är det alltid roligt att lägga fram fina bestick som gifter sig fint med dina tallrikar och glas. Vi har valt ut ett sortiment av snygga och stilrena bestick av hög kvalitet som garanterat kommer ta dukning till en ny nivå. Vi på Reforma Sthlm har förstås även tänkt på de allra minsta och erbjuder även ett utbud av gulliga barnbestick samt snygga bestick till din sallad som gör det lätt för både dig och dina gäster att ta för sig ur djupa salladsskålar. Här hittar du även många fina små skedar som passar utmärkt till dina goda tillbehör. Lyft dukningen ytterligare genom att kombinera dina nya bestick med några av våra vackra tallrikar, skålar och vinglas.

Filtrera på
Varumärke
Kategori
Färg
Pris
Sortera
49
Bestick Barn - Guld
379 kr (749 kr)
1-2 dagar
Köp

Duka stilrent eller lekfullt med bestick från Reforma

Allt du behöver till din dukning hittar du enkelt och smidigt hos oss på Reforma. Föredrar du trendigt guld eller kanske stilrent svarta bestick? Kanske väljer du både och, och dukar upp på ett lekfullt sätt med bestick i olika färger? Det är bara fantasin som sätter gränserna och här väljer du enkelt mellan de bestick som passar för just din dukning både till vardag och fest.

Handla dina bestick enkelt på ett tryggt och säkert sätt online

Hos oss på Reforma Sthlm kan du enkelt och smidigt handla dina bestick till din dukning online med snabb och smidig leverans som passar dig. Vi erbjuder snabb leverans och bestick som finns i lager skickas oftast samma dag som du lägger din beställning och utöver det erbjuder vi givetvis även säkra och trygga betalningsalternativ, smidiga returprocesser och tillmötesgående och hjälpsam kundtjänst. Välkommen att köpa fina bestick hos Reforma Sthlm redan idag!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!